Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şocul Cupei Mondiale de Rugby! Australia a fost zdrobită de Ţara Galilor şi e aproape de o ruşine în premieră la acest nivel. Scoţia a câştigat în grupa României

Şocul Cupei Mondiale de Rugby! Australia a fost zdrobită de Ţara Galilor şi e aproape de o ruşine în premieră la acest nivel. Scoţia a câştigat în grupa României

Rugby

Comentarii

Pentru prima dată în istorie, Australia ar putea pleca acasă încă din faza grupelor, după înfrângerea cu Ţara Galilor. Scoţia a câştigat cu 45-17, înainte de meciul cu România.

Cupa Mondială de Rugby se vede pe canalele Orange Sport

Scoţia - Tonga 45-17

Scoţia a făcut o bună repetiţie pentru meciul cu România de sâmbătă. Cu Tonga, echipa condusă din teren de căpitanul Jamie Ritchie a început ezitant  şi a fost condusă cu 8-7 în minutul 20, după eseul lui Kata. 

Replica a venit la reuşita lui Steyn, iar la pauză scoţienii conduceau cu 24-10, având deja bonusul ofensiv.

Şi în partea secundă Tonga a reuşit un eseu prin Tameifuna, dar a fost doar un foc de paie. Ciulinii au marcat şapte eseuri în total şi s-a terminat 45-17. Meciul decisiv pentru scoţieni va fi cu Africa de Sud, dar până atunci urmează confruntarea cu "stejarii". 

Ţara Galilor - Australia 40-6

Surpriză mare la Cupa Mondială de Rugby. Australia este la un pas de eliminare încă din faza grupelor pentru prima oară în istorie. 

Ţara Galilor a făcut instrucţie cu dubla câştigătoare a trofeului. Chiar dacă vedeta Dan Biggar a ieşit accidentat, galezii nu au avut emoţii. Australienii, care au pierdut şi cu Fiji, au reuşit doar şase puncte. Cu trei eseuri, dar mai ales cu un Gareth Anscombe în mare formă, galezii au predat o lecţie de rugby echipei din emisfera sudică.

S-a terminat 40-6 pentru Ţara Galilor, care a obţinut calificarea în sferturi. În schimb Australia este ca şi eliminată. 

Afla mai multe despre: cupa mondiala de rugbyaustralia cupa mondiala rugby,  

viewscnt
Articole similare