Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOCUL iernii în Liga 1! Favoritul lui Gigi Becali trădează FCSB şi se transferă la CFR Cluj pentru 40.000 de euro pe lună

ŞOCUL iernii în Liga 1! Favoritul lui Gigi Becali trădează FCSB şi se transferă la CFR Cluj pentru 40.000 de euro pe lună

FCSB

Comentarii

Alexandru Chipciu, fotbalist despre care Gigi Becali a declarat că este oricând bine primit la FCSB, poate ajunge la CFR Cluj.

Conform săptămânalului Fanatik, Alexandru Chipciu a primit o super ofertă din partea campioanei CFR Cluj. Dorit şi de Marius Şumudică la Gaziantep, fostul jucător de la FCSB este ademenit cu o oferă impresionantă: 40 de mii de euro pe lună! Este practic o ofertă aproape dublă faţă de salariul pe care Chipciu îl avea în perioada în care juca la FCSB, când oricum era printre cei mai bine plătiţi fotbalişti din lot.

Favoritul lui Gigi Becali trădează FCSB şi se transferă la CFR Cluj pentru 40.000 de euro pe lună

„Îl aştept oricând, cu braţele deschise! Aici e casa lui. Eu îl aştept, dar nu ştiu nimic despre ce scrie presa din Belgia”, a declarat Gigi Becali în luna noiembrie.

Pe vremea când juca pentru FCSB, Alexandru Chipciu era printre jucătorii favoriţi ai lui Becali: ” Lui Chipciu, niciodată nu ai ce să-i reproşezi. El îşi dă viaţa pe teren” mărturisea la acea vreme Becali.

Chipciu a jucat la FCSB între 2012 şi 2016, fiind unul dintre cei mai apreciaţi jucători. A fost vândut la Anderlecht pentru 3 milioane de euro, câştigând un titlu şi o Supercupă alături de belgieni. De-a lungul carierei a mai jucat la FC Braşov şi Sparta Praga.

  • 800.000 de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Chipciu, conform transfermarkt.com

CFR Cluj ar insista pentru transferul său la dorinţa expresă a lui Dan Petrescu, mai scrie sursa citată.

FCSB  a plecat deja în cantonamentul din Spania şi va reveni la Bucureşti pe 23 ianuarie, când va intra in linie dreaptă pentru pregătirea primului meci oficial, programat pe 2 februarie, în deplasare, chiar împotriva liderului CFR Cluj. L-ar putea avea ca adversar direct pe fostul său jucător, Alex Chipciu.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbcfr cluj 

viewscnt
Articole similare