Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOCUL începutului de an în fotbalul mondial: Sadio Mane pleacă de la Liverpool! Cu cine a bătut palma starul senegalez

ŞOCUL începutului de an în fotbalul mondial: Sadio Mane pleacă de la Liverpool! Cu cine a bătut palma starul senegalez

Liverpool

Comentarii

Real Madrid vrea să îl transfere pe atacantul echipei Liverpool, Sadio Mane, anunţă presa franceză.

Conform Le10Sport, oficialii celor de la Real Madrid i-au contactat pe reprezentanţii starului de la Liverpool pentru a-l transfera pe Sadio Mane pe Santiago Bernabeu.

Cum Gareth Bale şi James Rodriguez se vor despărţi de Real Madrid la finalul sezonului, gruparea spaniolă va face transferuri importante în perioada de mercato din vară.

Una dintre ţintele galacticilor este Sadio Mane şi, conform francezilor, Zinedine Zidane ar fi luat, la rândul său, legătura cu internaţionalul senegalez, căruia i-a transmis că vrea să îl aducă la Real Madrid.

Sadio Mane pleacă de la Liverpool. Cu cine a bătut palma starul senegalez

Nu este prima dată când Real Madrid încearcă să îl transfere pe Sadio Mane. Atacantul senegalez a fost cât pe ce să ajungă la Real Madrid în vara anului 2018. Totuşi, deşi exista un acord, mutarea nu s-a mai produs din cauza plecării lui Zinedine Zidane. Revenit la echipă după mai puţin de un an, Zidane nu a renunţat la dorinţa de a-l antrena pe Mane, iar transferul ar urma să se facă, în cele din urmă, vara viitoare.

În vârstă de 27 de ani, Sadio Mane joacă la Liverpool din vara anului 2016, atunci când a fost transferat de la Southampton pentru 41,2 milioane de euro. De atunci, Mane a adunat 150 de meciuri în tricoul cormoranilor şi a reuşit 73 de goluri şi 33 de assist-uri.

  • 3 trofee a cucerit Mane cu Liverpool
  • 150 de milioane de euro este cota lui Sadio Mane, conform Transfermarkt.de

Afla mai multe despre: mane 

viewscnt
Articole similare