Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şocul optimilor UCL! Klopp se întoarce la rivalul tradiţional. Liverpool şi Bayern, granzii care se întâlnesc foarte rar în Europa

Şocul optimilor UCL! Klopp se întoarce la rivalul tradiţional. Liverpool şi Bayern, granzii care se întâlnesc foarte rar în Europa galerie foto
Comentarii

Liverpool - Bayern este şocul primei faze eliminatorie a Champions League. Cele două se întâlnesc pentru prima oară într-un meci oficial după 17 ani şi jumătate.

Bayern este echipa pe care Jurgen Klopp a avut-o de cele mai multe ori adversară în cariera de antrenor. Acum se va întâmpla pentru prima oară din postura de manager al lui Liverpool. Din 29 de jocuri împotriva bavarezilor, antrenorul neamţ are 9 victorii, dar şi 16 eşecuri. Finalista de anul trecut a Ligii va juca pe teren propriu prima manşă a dublei confruntări contra campioanei Germaniei. Cele două s-au mai întâlnit în competiţiile continentale doar de 7 ori de-a lungul timpului.

Au fost trei duble, 2 câştigate de englezi şi una de nemţi şi un duel în Supercupa Europei, în 2001, în urma căruia trofeul a revenit cormoranilor. A fost de altfel şi ultima partidă dintre cele două formaţii. Cea mai importantă dintre cele trei duble a fost cea din sezonul 1980 -1981, când englezii au ajuns în finala Cupei Campionilor Europeni.  

Prima reacţie după tragerea la sorţi a oferit-o Mats Hummels, cel care postat pe o reţea de socializare. Hummels a fost antrenat de Klopp la Borussia Dortmund. 

 

Afla mai multe despre: uefa champions leaguekloppbayernliverpool 

viewscnt
Articole similare