Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şocul pe care l-a avut o călugăriţă când i-a cerut lui Gigi Becali să facă o donaţie: ”Am rămas dezamăgită, nici apă nu mi-a dat”

Şocul pe care l-a avut o călugăriţă când i-a cerut lui Gigi Becali să facă o donaţie: ”Am rămas dezamăgită, nici apă nu mi-a dat”galerie foto

Diverse

Comentarii

O călugăriţă a mers la palatul pe care Gigi Becali îl are în Bucureşti, pentru a-i cere o donaţie, însă a plecat dezamăgită. Maica Filoteea susţine că n-a primit nici măcar un pahar cu apă.

Gigi Becali este recunoscut pentru donaţiile pe care le face, mai ales către mănăstiri şi biserici. Însă o călugăriţă spune că a plecat dezamăgită de la Palat, după ce Gigi Becali a refuzat să o ajute.

Ce a păţit o călugăriţă care i-a cerut lui Gigi Becali să facă o donaţie pentru o biserică

Potrivit ziarulargesul.ro, maica Filoteea şi-a făcut ucenicia la Mănăstirea Nămăieşti, dar în ultimii ani s-a stabilit într-o căsuţă modestă dintr-un cartier din Piteşti şi acum încearcă să strângă bani pentru diferite cauze. Unul dintre aceste cazuri a fost ridicarea unei biserici în Ştefăneşti, în zona Zăvoi. Călugăriţa a încercat să strângă banii necesari pentru finanţarea construcţiei şi a apelat inclusiv la Gigi Becali.

Maica Filoteea a mers astfel la Bucureşti, unde a căutat palatul pe care Gigi Becali îl deţine în Aleea Alexandru, numărul 1. L-a găsit în cele din urmă şi a rămas impresionată de numărul mare de nevoiaşi care îl aşteptau pe Gigi Becali. În cele din urmă a ajuns şi patronul FCSB-ului, dar întâlnirea n-a decurs aşa cum şi-ar fi dorit.



Călugărişa Filoteea şi-a spus povestea şi i-a transmis lui Gigi Becali că şi-ar dori o donaţie pentru biserica din Ştefăneşti, însă patronul FCSB a refuzat să o ajute: ”Am fost dezamăgit, mai ales că îmi era şi sete, domnul Becali nu mi-a dat nici un pahar cu apă. Dar nu am rămas supărată, l-am pomenit în rugăciuni şi îl mai pomenenesc pentru că face mult bine”, a spus maica Filoteea pentru ziarulargesul.ro.

Gigi Becali se gândeşte să se retragă la o mănăstire de călugări

În ultima perioadă, Gigi Becali a dispărut complet din spaţiul public. Giovanni Becali, vărul său, a dezvăluit că patronul FCSB a ales să se dedice şi mai mult credinţei, dar şi familiei. Giovanni susţine că patronul FCSB se gândeşte inclusiv să se retragă peste câţiva ani la o mănăstire de călugări:

„El are de gând să se retragă la mănăstire, de fapt asta însemnă viaţa lui: biserica, familia, FCSB-ul. Dar, mai încolo, spre bătrâneţe, e una dintre plăcerile lui. Dar e devreme, încă mai are fete de măritat, e mai tânăr decât mine. Asta cu retragerea e probabilă, el nu face altceva decât rugăciuni, biserică şi slujbe”, a spus Giovanni Becali.

De-a lungul anilor, Gigi Becali a donat sume uriaşe pentru construcţia de biserici şi mănăstiri în România, însă a finanţat cu bani mulţi şi schiturile de călugări de pe Muntele Athos.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare