Experiențe împreună.
You are here:

Şocul pe care l-a avut o călugăriţă când i-a cerut lui Gigi Becali să facă o donaţie: ”Am rămas dezamăgită, nici apă nu mi-a dat”

Şocul pe care l-a avut o călugăriţă când i-a cerut lui Gigi Becali să facă o donaţie: ”Am rămas dezamăgită, nici apă nu mi-a dat”galerie foto

Diverse

Comentarii

O călugăriţă a mers la palatul pe care Gigi Becali îl are în Bucureşti, pentru a-i cere o donaţie, însă a plecat dezamăgită. Maica Filoteea susţine că n-a primit nici măcar un pahar cu apă.

Gigi Becali este recunoscut pentru donaţiile pe care le face, mai ales către mănăstiri şi biserici. Însă o călugăriţă spune că a plecat dezamăgită de la Palat, după ce Gigi Becali a refuzat să o ajute.

Ce a păţit o călugăriţă care i-a cerut lui Gigi Becali să facă o donaţie pentru o biserică

Potrivit ziarulargesul.ro, maica Filoteea şi-a făcut ucenicia la Mănăstirea Nămăieşti, dar în ultimii ani s-a stabilit într-o căsuţă modestă dintr-un cartier din Piteşti şi acum încearcă să strângă bani pentru diferite cauze. Unul dintre aceste cazuri a fost ridicarea unei biserici în Ştefăneşti, în zona Zăvoi. Călugăriţa a încercat să strângă banii necesari pentru finanţarea construcţiei şi a apelat inclusiv la Gigi Becali.

Maica Filoteea a mers astfel la Bucureşti, unde a căutat palatul pe care Gigi Becali îl deţine în Aleea Alexandru, numărul 1. L-a găsit în cele din urmă şi a rămas impresionată de numărul mare de nevoiaşi care îl aşteptau pe Gigi Becali. În cele din urmă a ajuns şi patronul FCSB-ului, dar întâlnirea n-a decurs aşa cum şi-ar fi dorit.

Călugărişa Filoteea şi-a spus povestea şi i-a transmis lui Gigi Becali că şi-ar dori o donaţie pentru biserica din Ştefăneşti, însă patronul FCSB a refuzat să o ajute: ”Am fost dezamăgit, mai ales că îmi era şi sete, domnul Becali nu mi-a dat nici un pahar cu apă. Dar nu am rămas supărată, l-am pomenit în rugăciuni şi îl mai pomenenesc pentru că face mult bine”, a spus maica Filoteea pentru ziarulargesul.ro.

Gigi Becali se gândeşte să se retragă la o mănăstire de călugări

În ultima perioadă, Gigi Becali a dispărut complet din spaţiul public. Giovanni Becali, vărul său, a dezvăluit că patronul FCSB a ales să se dedice şi mai mult credinţei, dar şi familiei. Giovanni susţine că patronul FCSB se gândeşte inclusiv să se retragă peste câţiva ani la o mănăstire de călugări:

„El are de gând să se retragă la mănăstire, de fapt asta însemnă viaţa lui: biserica, familia, FCSB-ul. Dar, mai încolo, spre bătrâneţe, e una dintre plăcerile lui. Dar e devreme, încă mai are fete de măritat, e mai tânăr decât mine. Asta cu retragerea e probabilă, el nu face altceva decât rugăciuni, biserică şi slujbe”, a spus Giovanni Becali.

De-a lungul anilor, Gigi Becali a donat sume uriaşe pentru construcţia de biserici şi mănăstiri în România, însă a finanţat cu bani mulţi şi schiturile de călugări de pe Muntele Athos.

Intra in galeria legendelor pe casapariurilor.ro

viewscnt
Articole similare
EXCLUSIV VIDEO Fabulos. Imagini de senzatie cu Gica Hagi care canta melodiile lui Dinamo....