Experiențe împreună.
You are here:

Şocul pe care l-a avut soţia lui Pavel Mamaev după ce a comandat un ruj de 1.000 de euro. Ce se afla în cutie

Şocul pe care l-a avut soţia lui Pavel Mamaev după ce a comandat un ruj de 1.000 de euro. Ce se afla în cutie

Diverse

Comentarii

Alana Mamaeva, soţia lui lui Pavel Mamaev, a avut parte de un episod neplăcut în momentul în care a comandat pe de net un ruj în valoare de aproximativ 1.000 de euro.

Alana Mamaeva nu trece prin cea mai bună perioadă. Tânăra în vârstă de 31 de ani a fost nevoită recent să vândă automobilul familiei, un SUV, din cauza problemelor financiare. Se pare că problemele cu legea pe care le-a avut soţul ei au consumat foarte mulţi bani.

Cu toate acestea, şi-a permis să-şi comande de pe un site un ruj pentru care a achitat aproape 1.000 de euro. Însă a avut o surpriză neplăcută în momentul în care a desfăcut cutia. Alana a constatat că ambalajul era gol.

Pavel Mamaev, soţul Alaniei, se află în această perioadă în spatele gratiilor. Pe 8 octombrie 2018, Alexander Kokorin, alături de fratele său mai mic, Kiril, un prieten Alexander Protosavitsky şi Pavel Mamaev,  au fost arestaţi pentru asalt şi huliganism după ce au făcut scandal la ieşirea dintr-un club, unde au bătut serios două persoane. În luna februarie a acestui an, tribunalul din Moscova a decis ca Aleksander Kokorin să fie arestat pentru 18 luni, în timp ce Pavel Mamaev a primit 17 luni de închisoare.

viewscnt
Articole similare
FOTO "Mereu zambitoare". Imaginile cu care Simona Halep i-a cucerit pe francezi la...