Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şocul perioadei de mercato! De Ligt înapoi la Ajax Amsterdam. Anunţul făcut de italieni

Şocul perioadei de mercato! De Ligt înapoi la Ajax Amsterdam. Anunţul făcut de italieni galerie foto

Juventus

Comentarii

Matthijs de Ligt (20 de ani) a reprezentat unul dintre cele mai importante transferuri din vara anului 2019, iar acum fundaşul olandez ar putea fi subiectul unui nou transfer: revenirea la Ajax Amsterdam.

Ajax Amsterdam monitorizează de aproape situaţia lui De Ligt şi ia în considerare împrumutul fostului lor căpitan, în cazul în care continuă să fie rezervă la Juventus, notează A Bola, care citează presa italiană. 

După ce a fost transferat de la Ajax, De Ligt a venit ca rezervă la Juventus, însă a început să prindă echipa după accidentarea care l-a scos din circuit pentru o bună perioadă de timp pe veteranul Giorgio Chiellini. Chiar şi titular, evoluţiile lui la "bătrâna doamnă" au fost inconstante, iar acum olandezul este lăsat din nou pe bancă de Maurizio Sarri. Cel puţin aşa a fost cazul în ultimele trei partide ale lui Juventus. 

  • 85,5 milioane de euro a plătit Juventus pentru transferul lui De Ligt de la Ajax 
  • 17 meciuri a jucat fundaşul central olandez pentru campioana Italiei, reuşind să marcheze un gol, în Serie A 

De Ligt, împrumutat la Ajax? "Va fi unul dintre cei mai buni fundaşi din lume" 

Odată cu transferul la "bătrâna doamnă", evoluţiile lui De Ligt nu au scăzut doar la echipa de club, ci şi la echipa naţională. În Italia, De Ligt pare că nu s-a adaptat în totalitate. Fostul căpitan al lui Ajax încă nu ştie limba italiană şi a trecut de la un marcaj poziţional, la un marcaj zonal, într-un campionat mult mai tacticizat, cum este cel al Italiei. 

Cu toate acestea, Maurizio Sarri este de părere că De Ligt are toate abilităţile pentru a devenit unul dintre cei mai buni fundaşi din lume. "Este doar un om, dar odată cu experienţa, va deveni cel mai bun fundaş din lume", a declarat şi colegul său din apărare, Leonardo Bonucci. 

De Ligt în echipa anului aleasă de jucătorii FIFA 20 

EA Sports, firma care produce jocul FIFA, unul dintre cel mai populare simulatoare de fotbal, a anunţat, luni, echipa anului la FIFA 20. Printre pleiada de jucători de la Liverpool şi-a făcut loc şi Matthijs de Ligt. 

Iată cum arată echipa anului la FIFA 20: Alisson - Alexander-Arnold, Van Dijk, De Ligt, Robertson - De Bruyne, Kante, De Jong - Messi, Mbappe, Mane

Afla mai multe despre: de ligtde ligt la ajaxjuventus transfer 

viewscnt
Articole similare