Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şocul revenirii în Spania pentru Cristi Ganea! În ce situaţie e românul la scurt timp după "transferul vieţii"

Şocul revenirii în Spania pentru Cristi Ganea! În ce situaţie e românul la scurt timp după "transferul vieţii"

Stranieri

Comentarii

Cristian Ganea a devenit jucătorul lui Athletic Bilbao la începutul lui 2018, însă a rămas la Viitorul până la finalul sezonului trecut şi abia din vară a făcut pasul spre echipa bască.

Transferul la fosta finalistă a Europa League reprezintă fără îndoială cel mai important pas al carierei pentru Cristi Ganea, însă jucătorul de bandă stângă va avea mult de tras pentru a ajunge om de bază la Bilbao.

A ajuns a treia opţiune! Fundaş de 24 de milioane de euro pentru Bilbao

La scurt timp după oficializarea mutării, Ganea a aflat că va fi nevoit să lupte serios pentru un loc în primul 11 cu titluarul din sezonul trecut, Mikel Balenziaga, dar şi cu un jucător adus de la PSG pentru o sumă record. E vorba de Yuri Berchiche (28 de ani), cumpărat de Athletic cu nu mai puţin de 24 de milioane de euro!  Asta în timp ce Ganea a costat doar un milion de euro.


"Nu s-a adaptat"
Iar jurnaliştii televiziunii basce EiTB (Euskal Irrati Telebista) notează că fostul fundaş al Viitorului nu a reuşit încă să se adapteze la noua echipă şi va fi a treia opţiune pentru banda stângă a defensivei în acest sezon.

"Ganea, fundaşul stânga român crescut în Vizcaya şi transferat din ţara lui nu pare că s-a adaptat foarte bine. Şi cu atât mai puţin pentru postul de fundaş lateral, unde Yuri şi Balenziaga sunt peste el", scriu bascii.

Afla mai multe despre: cristi ganeaspaniatransferbilbao 

viewscnt
Articole similare