Experiențe împreună.
You are here:

Şocul zilei în Liga 1. E OUT de la FCSB, după nici trei luni! Anunţul oficial al clubului: "Mult succes în continuare!"

Şocul zilei în Liga 1. E OUT de la FCSB, după nici trei luni! Anunţul oficial al clubului: "Mult succes în continuare!"

FCSB

Comentarii

FCSB a oficializat despărţirea de directorul sportiv Narcis Răducan, la nici trei luni de la numirea în funcţie.

"Mulţumim, Narcis Raducan!

FCSB anunţă încetarea raporturilor contractuale cu Narcis Raducan, începând cu 5 noiembrie 2019.

Acesta a ocupat funcţia de Director Sportiv începând cu luna august a acestui an.

Clubul nostru îi mulţumeşte pentru contribuţie şi îi urează mult succes în continuare!", se precizează în comunicat.

Narcis Răducan, OUT de la FCSB

Gigi Becali s-a arătat nemulţumit de apariţiile publice ale lui Narcis Răducan din ultima perioadă. Lui Becali nu i-a plăcut ceea ce a spus Răducan despre fanii roş-albaştrilor, care ar putea pleca de la FCSB către CSA Steaua în eventualitatea unei promovări a echipei Armatei în Liga 1.

Finanţatorul vicecampioanei a fost deranjat şi de faptul că Narcis nu s-a luat de arbitri în momentul în care FCSB a fost dezavantajată. Becali a declarat însă că nu îl va chema înapoi pe Mihai Stoica la FCSB, chiar dacă relaţiile dintre cei doi s-au îmbunătăţit recent.

"Nu şi-a dat demisia, am reziliat contractul de comun acord. Asta nu înseamnă ca vine MM, m-am blocat când am văzut declaraţiile lui Narcis, că fanii vor migra către Steaua Armatei dacă vor promova în Liga 1. Declaraţia asta pur şi simplu m-a blocat. Sunt supărat pentru că, de când e la noi, nu a apărat clubul deloc, în sensul în care am fost dezavantajaţi de arbitri şi el a spus că arbitrajul a fost bun.

Nu le lua apărarea nici jucătorilor, nici clubului, de azi nu mai am nevoie de director sportiv. Când am spus ca a fost penalty la Tănase, Narcis a zis ca e scos penalty-ul de Tănase, că în Champions League nu se dă aşa ceva. L-am chemat la palat şi am reziliat contractul cu el", a declarat Gigi Becali pentru www.sport.ro.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe