Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şocului anului în Europa! Mourinho ar putea să ajungă la o echipă de mijlocul clasamentul din Premier League. Cum este posibilă mutarea

Şocului anului în Europa! Mourinho ar putea să ajungă la o echipă de mijlocul clasamentul din Premier League. Cum este posibilă mutarea

Premier League

Comentarii

Jose Mourinho, 56 de ani, ar putea să revină în Premier League. Antrenorul portughez este deschis chiar să facă un pas în jos şi să preia o echipă din a doua jumătate a clasamentului. Citeşte mai jos cum este posibilă această mutare.

Tehnicianul care le-a antrenat pe Chelsea, Real Madrid, Inter sau Manchester United este pregătit să înceapă negocierile cu Newcastle United, dar cu o singură condiţie: ca schimbul de acţionarat să aibă loc, scrie Mirror. 

Mike Ashley, actualul patron al lui Newcastle United, discută în această perioadă cedarea clubului către un şeic din Emiratele Arabe Unite. Presa din Marea Britanie insistă că omul de afaceri Khaled bin Zayed Al Nahyan vrea să o cumpere pe Newcastle şi să o transforme într-o pretendentă la primele locuri din Premier League.

Mourinho ar fi avut tot timpul un loc special în sufletul său pentru Newcastle, din moment ce mentorul său a fost Bobby Robson, cel care i-a antrenat pe "coţofene" între 1999 şi 2004. Newcastle a terminat pe locul 13 în sezonul precedent din Premier League. 

Afla mai multe despre: newcastle unitedpremier leaguejose mourinho 

viewscnt
Articole similare