Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Soiledis trebuie să treacă repede peste decesul tatălui său: "E nevoie de el la meciul cu Craiova, nu ne mai punem baza în cel mai bun fundaş stânga din Europa, Panţîru!"

Soiledis trebuie să treacă repede peste decesul tatălui său: "E nevoie de el la meciul cu Craiova, nu ne mai punem baza în cel mai bun fundaş stânga din Europa, Panţîru!"

FCSB

Comentarii

Aristeidis Soiledis (28 de ani) şi-a pierdut recent tatăl, dar va fi pe teren în derby-ul pe care FCSB îl va juca împotriva Craiovei. Fundaşul grec a plecat imediat în ţara natală, pentru a se ocupa de funeralii, dar Gigi Becali (61 de ani) a anunţat că acesta va reveni şi ca juca împotriva oltenilor.

Becali nu-şi mai pune bază în Panţîru, pe care l-a criticat dur, iar Soiledis e nevoit să revină repede din Grecia, unde a plecat după ce tatăl său a murit. Tatăl fundaşului a decedat la câteva ore după ce Soiledis a marcat primul său gol în România, în Viitorul - FCSB 0-2. Vintilă l-a întrebat pe patron ce e de făcut în cazul lui Soiledis, iar acesta i-a transmis ca fundaşul să fie lăsat să plece. Cu toate astea, Vintilă l-a anunţat pe apărătorul elen că are mare nevoie de el în meciul cu Craiova.

"M-a întrebat. (n.r. - Vintilă). Îi daţi drumul omului să facă ce vrea, să stea cât vrea. E viaţa omului! Vintilă i-a spus să stea cât vrea, să plece imediat. I-a zis Vintilă că are nevoie de el cu Craiova. Nu poţi să stai la mâna lui Pantiru. El are o toană şi se uită cum aleargă ceilalţi pe lângă el. Tatăl lui Soiledis suferea de mult timp, n-a fost o surpriză. E suferinţă, dar nu aşa mare când ştii, te aştepţi. S-a dus o zi şi miercuri se întoarce, avem nevoie de el la meciul cu Craiova. N-avem pe stânga, acolo. Nu ne mai punem baza în cel mai mare fundaş stânga din Europa. Pantiru e! A venit la plimbare pe bulevard", a spus Gigi Becali la Pro X.

FCSB - U Craiova se joacă duminică, de la ora 22:00, pe Arena Naţională, în direct la Telekom Sport 1 şi pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: aristeidis soiledisfcsbcraiovaliga 1 

viewscnt
Articole similare