Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Solari, mesaj clar pentru jucători: "Trebuie să avem «cojones»!" Primele declaraţii ale argentinianului şi obiectivul stabilit

Solari, mesaj clar pentru jucători: "Trebuie să avem «cojones»!" Primele declaraţii ale argentinianului şi obiectivul stabilit
Comentarii

Santiago Solari, în vârstă de 42 de ani, a pus piciorul în prag la prima conferinţă de presă susţinută în calitate de antrenor al echipei Real Madrid.

Argentinianul, care va asigura interimatul până la numirea unui nou tehnician, după ce Julen Lopetegui a fost demis luni seară, a evitat totuşi să ofere un răspuns concret atunci când a fost întrebat cât timp va petrece pe banca Realului.

"Voi face ce ţine de mine. Am jucat şi am transpirat pentru acest club. Madrid este mai presus de noi toţi. Nu vreau decât să fac parte din această echipă. Jucătorii sunt puţin răniţi, dar vor să iasă din această situaţie. Sunt nişte campioni", a declarat Solari, într-o conferinţă de presă.

Tehnicianul argentinian şi-a îndreptat, apoi, atenţia asupra jocului cu Melilla, din 16-imile Cupei Spaniei, precizând că primul său obiectiv este victoria cu echipa din liga a treia. "Suntem foarte concentraţi. Trebuie să mergem acolo şi să avem «cojones»", a mai spus Solari.

Santiago Solari debutează miercuri pe banca tehnică a echipei Real Madrid. Formaţia din capitala Spaniei, pentru care Solari a evoluat între 2002 şi 2005, întâlneşte Melilla, de la 20:30, în deplasare, în prima manşă a 16-imilor Cupei Regelui Spaniei.

Afla mai multe despre: solarirealcojones 

viewscnt
Articole similare