Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Solistul unei trupe heavy metal, îngrozit de Mike Tyson. Ce a simţit când a încasat pumnul lui „Iron Mike” | VIDEO

Solistul unei trupe heavy metal, îngrozit de Mike Tyson. Ce a simţit când a încasat pumnul lui „Iron Mike” | VIDEO

Box

Comentarii

Chris Jericho (N.R. Christopher Keith Irvine) a povestit experienţa traumatiznată pe care a avut cu Mike Tyson. Legendarul wrestler şi solist al trupei Fozzy a povestit pentru o publicaţie americană cât de îngrozit a fost în momentul în care a încasat un pumn de la fostul pugilist.

„Cel mai dur om de pe planetă” a devenit cunoscut în anii '80, atunci când a devenit cel mai tânăr campion mondial din istorie, la vârsta de doar 20 de ani.

De-a lungul timpului, Mike Tison a făcut trecerea şi către wrestlingul profesionist, el fiind de astfel un membru Hall of Fame în WWE.

După celebra confruntare pe care a avut în 1998 cu Stone Cold Steve Austin, „Iron Mike” a revenit 12 ani mai târziu în calitate de gazdă a show-ului Raw.

La finalul acelui episod, Tyson i-a dat un pumn lui Chris Jericho, actualul superstar AEW povestind pentru publicaţia Las Vegas Review-Journal cât de traumatizantă a fost experienţa.

„Am simţit cum o rafală de vânt îmi trece prin faţă. Este incredibil de rapid şi de puternic. Nu vreau să îmi imaginez cum era în urmă cu 20 de ani. Nimic nu m-ar putea speria în viaţa asta mai tare după ce am stat faţă în faţă cu Mike Tyson şi ştiind că urmează să îmi dea un pumn în faţă. Am sperat doar să nu mă facă K.O. şi să mă omoare”, a declarat Chris Jericho.

Afla mai multe despre: mike tysonwweraw 

viewscnt
Articole similare