Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Solskjaer a rupt tăcerea şi a anunţat viitoarea destinaţie a lui Paul Pogba! Unde va juca starul francez

Solskjaer a rupt tăcerea şi a anunţat viitoarea destinaţie a lui Paul Pogba! Unde va juca starul francez

Manchester United

Comentarii

Ole Gunnar Solskjaer (47 de ani), antrenorul lui Manchester United, a anunţat că Paul Pogba (26 de ani) va rămâne pe Old Trafford pentru cel puţin încă doi ani, atât cât mai are contract cu englezii. Managerul "Diavolilor" a vorbit la finalul victoriei pe care United a obţinut, 5-0 cu LASK Linz, în turul optimilor de finală din Europa League.

Paul Pogba nu a mai jucat de mult timp pentru Manchester United din cauza unei accidentări la gleznă care a necesitat operaţie. Francezul a fost indisponibil mult timp şi, cu ajutorul impresarului său, Mino Raiola, au circulat prin presă informaţii că fracezul îşi doreşte să o părăsească pe Manchester United cu o destinaţie clară: Real Madrid. Totuşi, Solskjaer e încrezător că mijlocaşul campion mondial în 2018 va rămâne în continuare pe Old Trafford.

"Paul e jucătorul nostru. Mai are doi ani de contract, un an plus opţiune pe încă unul. Aşteptaţi-vă să-l vedeţi aici (n.r la Manchester United) sezonul viitor, da", a declarat Ole Gunnar Solskjaer la finalul meciului câştigat lejer de Manchester United, 5-0 în deplasare la LASK Linz, în turul optimilor de finală din Europa League.

Fratele lui Paul Pogba vrea să-l vadă la Real Madrid

Florentin Pogba, fratele lui Paul Pogba, a declarat în cadrul unei emisiuni din Spania că îşi doreşte ca discuţiile dintre Real Madrid şi Manchester United să se încheie favorabil pentru Pogba.

Invitat în cadrul emisiunii El Chiringuito, Florentin Pogba a mărturisit că îşi doreşte ca fratele său să ajungă la Real Madrid, acolo unde este dorit cu insistenţă de Zinedine Zidane. ”Eu am spus-o mereu. Vreau ca fratele meu să semneze cu Real Madrid. Dar momentan, doar discutăm despre asta. Probabil în vara asta se va discuta din nou despre transferul fratelui meu la Real Madrid. De când îl vrea Zidane? Cred că din 2016. Acum suntem în 2020. De aceea cred că în vară se vor redeschide discuţiile”, a mărturisit Florentin Pogba, pentru sursa citată.

Afla mai multe despre: solskjaerpogbamanchester united 

viewscnt
Articole similare