Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Solskjaer abia a ajuns la Manchester United, dar nu îşi doreşte să fie doar interimar. Ce mesaj le transmite jucătorilor

Solskjaer abia a ajuns la Manchester United, dar nu îşi doreşte să fie doar interimar. Ce mesaj le transmite jucătorilor

Manchester United

Comentarii

Ole Gunnar Solskjaer a fost numit antrenorul interimar al lui Manchester United până la finalul sezonului, după ce Jose Mourinho a fost demis în urma înfrângerii cu Liverpool. În prima conferinţă de presă ca antrenor pe Old Trafford, norvegianul a declarat că nu vrea să rămână interimar.

"Sunt mulţi antrenori care ar vrea să fie pe banca lui Manchester United, sunt unul dintre ei. dar nu am vorbit despre acest lucru. Vor face o analiză în următoarele şase luni. Când primeşti un job ca acesta şi îţi spun să semnezi pentru şase luni eşti fericit că poţi să ajuţi şi obiectivul meu este să fac cât de mult bine pot", a declarat Solskjaer, potrivit The Guardian. 

Unul dintre motivele pentru care Jose Mourinho nu a reuşit să se impună la Manchester United este din cauza faptului că a pierdut vestiarul, fiind bine cunoscut conflictul său cu Paul Pogba, printre alţii. În acest caz, Solskjaer are un mesaj clar pentru elevii săi: "Vreau ca ei să fie ca nişte copii care iubesc să joace fotbal". 

United este la o distanţă de 11 puncte faţă de locurile de Liga Campionilor, dar tehnicianul norvegian nu are un obiectiv clar şi ia fiecare meci în parte.

Primul meci al lui Solskjaer pe banca lui United este chiar împotriva fostei sale echipe, Cardiff City, sâmbătă, 22 decembrie. 

Afla mai multe despre: ole gunnar solskjaermanchester unitedpremier league 

viewscnt
Articole similare