Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Solskjaer are zilele numărate pe Old Trafford. Manchester United l-a contactat pe Pochettino, iar argentinianul vine fără nicio obligaţie

Solskjaer are zilele numărate pe Old Trafford. Manchester United l-a contactat pe Pochettino, iar argentinianul vine fără nicio obligaţie
Comentarii

Înfrângerea cu Istanbul Başakşehir, scor 1-2, pare să îi fi fost fatală lui Ole Gunnar Solskjaer. Manchester United e gata să îl demită pe norvegian şi i-a găsit deja înlocuitor. Este vorba despre fostul manager al lui Tottenham, Mauricio Pochettino.

Manchester Evening News anunţă că şefii lui Manchester United l-au contactat deja pe Mauricio Pochettino pentru a îi lua locul lui Solskjaer pe banca „diavolilor roşii”.

În vârstă de 48 de ani, managerul argentinian avea o clauză după plecarea de la Tottenham, o sumă compensatorie care urma să fie achitată obligatoriu de următorul club care l-ar fi angajat. Această clauză a expirat însă în mai 2020, iar acum orice club este liber să îl angajeze pe Pochettino fără altă obligaţie. 

Dacă va ajunge pe Old Trafford, Manchester United va fi a patra echipă din cariera de antrenor a lui Pochettino. El le mai are în CV pe Espanyol, Southampton şi Tottenham. Cu Spurs, sud-americanul a ajuns până în finala Ligii Campionilor din 2019, pierdută în faţa lui Liverpool, scor 0-2.

Solskjaer a fost numit în funcţia de manager al „diavolilor roşii” în martie 2019, actualul său angajament fiind valabil până în vara lui 2022. În acest sezon, Man United a pierdut patru meciuri, trei în campionat şi unul în Champions League. United este pe locul 15 în Premier League, cu şapte puncte. 

Afla mai multe despre: solskjaerpochettino 

viewscnt
Articole similare