Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Solskjaer crede că Fernandes este “noul” Ronaldo de pe Old Trafford. Antrenorul norvegian spune despre Bruno ca are imoactul pe care l-a avut Cristiano când a venit la United

Solskjaer crede că Fernandes este “noul” Ronaldo de pe Old Trafford. Antrenorul norvegian spune despre Bruno ca are imoactul pe care l-a avut Cristiano când a venit la United

Fotbal

Comentarii

Ole Gunnar Solskjaer crede că Bruno Fernandes are un impact foarte bun la Manchester United şi că este asemănător cu cel al lui Cristiano Ronaldo, de pe vremea când acesta juca pe Old Trafford.

Solskjaer crede că Fernandes este “noul”
Ronaldo de pe Old Trafford. Norvegianul în vârstă de 47 de ani, crede că Bruno are un impact la fel de bun cum l-a avut Ronaldo în cei 6 ani petrecuţi la United.

Ce spune Solskjaer despre Bruno Ferndandes

După meciul de la Istanbul, în care Fernandes a marcat 2 goluri pentru Manchester United, acesta are în total 9 goluri marcate în cele 13 meciuri jucate.

La finalul meciului dintre Manchester şi Basakshehit, unde United s-a impus cu scor 4-1, Solskjaer a fost întrebat dacă impactul lui Fernando este la fel ca cel al lui Ronaldo, pentru “diavolii roşii”.

“Cu siguranţă are acea prezenţă”, a spus antrenorul lui United.

“Are influenţă şi impact asupra coechipierilor săi. Ne putem uita doar la rezultatele de când a venit aici. Are foarte multă energie, este un lider; este un jucător de echipă, care este acum pentru noi cheia de a merge mai departe.”

Bruno Fernandes are 26 şi este cel mai important om pentru Manchester United în acest moment. De la venirea sa la club portughezul are 21 de goluri şi 13 assist-uri, în 35 de partide. Fernandes este cotat la 80 milioane de euro, conform transfermarkt.

Afla mai multe despre: bruno fernandes ole gunnar solskjaer manchester united 

viewscnt
Articole similare