Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Solskjaer, OUT! A creat o super putere în Europa şi vine s-o salveze pe United! Antrenor nou pentru Ronaldo

Solskjaer, OUT! A creat o super putere în Europa şi vine s-o salveze pe United! Antrenor nou pentru Ronaldo
Comentarii

Postul lui Ole Gunnar Solskjaer la Manchester United e din nou în pericol după înfrângerea cu Manchester City (0-2), iar Ralf Rangnick (63 de ani) stă la pândă pentru preluarea băncii tehnice de pe Old Trafford. Cristiano Ronaldo (37 de ani) va avea, cel mai probabil, un nou antrenor după seria proastă de rezultate înregistrată de United în ultima vreme.

Antrenor nou pentru Cristiano Ronaldo. A creat un super proiect în Europa şi vine s-o salveze pe Manchester United

Manchester United a avut o campanie de achiziţie bună în vară, când nume sonore precum Cristiano Ronaldo sau Raphael Varane au sosit pe Old Trafford, însă rezultatele din ultimul timp îi clatină scaunul lui Ole Gunnar Solskjaer, norvegianul care n-a reuşit să creeze chimia perfectă între superjucătorii englezilor.

Cristiano Ronaldo, Paul Pogba, Varane, De Gea, Bruno Fernandes sau Edinson Cavani par că nu o pot ajuta pe Manchester United să se lupte la vârful din Premier League, cu Liverpool, Chelsea şi Manchester City echipe mult mai puternice în prezent. Manchester United a fost umilită de Liverpool (0-5) şi a pierdut şi cu rivala din oraş, Manchester City (0-2).

Bild scrie că Ralf Rangnick stă la pândă şi e interesat să preia postul de manager la Manchester United. Tehnicianul german a fost şi pe lista Barcelonei când catalanii căutau un înlocuitor pentru Ronald Koeman. Neamţul este considerat creatorul super proiectului de la RB Leizpig, club pe care l-a condus din 2012 până în 2020.

Stuttgart 2, Lipooldsweiler, Korb, Stuttgart U19, Stuttgart, reutlingen, Ulm, Honnver 96, Schalke 04, Hoffenheim, RB Salzburg şi Lokomotiv Moscova sunt echipele din CV-ul lui Ralf Rangnick.

În ceea ce priveşte postul de antrenor la Manchester United, un alt candidat pentru înlocuirea lui Ole Gunnar Solkjaer este considerat şi Erik ten Hag, tehnicianul lui Ajax.

Afla mai multe despre: ralf rangnickmanchester unitedronaldosolskjaer 

viewscnt
Articole similare