Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Solskjaer, OUT de la United! Antrenor de top pentru Ronaldo: face senzaţie în Europa!

Solskjaer, OUT de la United! Antrenor de top pentru Ronaldo: face senzaţie în Europa!
Comentarii

Manchester United se gândeşte să-l schimbe pe Ole Gunnar Solskjaer cu unul dintre cei mai în vogă antrenori din Europa. Erik ten Hag, tehnicianul care face senzaţie cu Ajax. Olandezul a fost şi pe lista Barcelonei, care în cele din urmă l-a ales pe Xavi ca înlocuitor pentru Ronald Koeman.

Manchester United a pus ochii pe antrenorul care face senzaţie în Europa!

Rezultatele slabe din ultimul timp l-au pus pe Ole Gunnar Solskjaer sub presiune la Manchester United. Şefii de pe Old Trafford s-au gândit să-l schimbe şi l-au dorit pe Antonio Conte, care în cele din urmă a semnat cu Tottenham. Acum, scrie site-ul fichajes.net, conducerea "Diavolilor" şi-a mutat privirea spre antrenorul lui Ajax, Erik ten Hag.

Sursa citată scrie că antrenorul de 39 de ani e conisderat cel mai bun din lume în acest moment după rezultatele pe care le face la Ajax şi că United doreşte să schimbe aerul din jurul echipei cu un imbold legat de schimbarea lui Solskjaer cu Ten Hag. Şefii englezilor consideră că stilul ofensiv al lui Ten Hag i-ar face pe jucătorii lui United să-şi atingă adevăratul potenţial.

Ajax, parcurs aproape perfect cu Ten Hag în acest sezon

De la începutul sezonului, Ajax a fost una dintre forţele din Europa. A luat pe toată lumea prin surprindere cu rezultatele obţinute, cu o echipă reconstruită după ce mai multe vedete au fost vândute în vara lui 2019 după ce a jucat semifinalele Ligii Campionilor. "Lăncierii" au pierdut un singur meci, cu Utrecht (0-1), şi a înregistrat două egaluri, în rest are doar victorii în 15 meciuri, cu un golaveraj de 52 - 4.

Afla mai multe despre: manchester unitederik ten hagcristiano ronaldosolskjaer 

viewscnt
Articole similare