Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Solskjaer, prima declaraţie după minunea reuşită de United în faţa lui PSG: ”Ştiam că dacă vom face asta suntem morţi. E incredibil”

Solskjaer, prima declaraţie după minunea reuşită de United în faţa lui PSG: ”Ştiam că dacă vom face asta suntem morţi. E incredibil”
Comentarii

Tehnicianul echipei Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer, a declarat, miercuri seară, că este foarte mândru de jucătorii săi, care au reuşit victoria, scor 3-1, şi eliminarea formaţiei Paris Saint-Germain în optimile Ligii Campionilor.

"Este o seară tipică pentru Manchester United. Noi aveam un plan de joc, jucătorii au fost formidabili, au fost concentraţi. Au ascultat toate instrucţiunile ca la antrenament. Au ştiut să se apere. Suntem foarte mândri. Am ştiut să suferim, să ne apărăm în faţa lui Mbappé şi Di Maria. Ştiam că dacă lăsăm spaţii este moarte sigură. Este o seară absolut incredibilă", a declarat tehnicianul.

Formaţia Manchester United s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, miercuri seară, după ce a învins, în deplasare, cu scorul de 3-1, echipa Paris Saint-Germain, în manşa secundă a optimilor competiţiei. În tur, scorul a fost 2-0 pentru PSG.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Lukaku ‘2, ’30 şi Rashford ‘90+4, acesta din urmă dintr-un penalti acordat pentru henţ în careu, după consultarea VAR.

Pentru PSG a înscris Bernat, în minutul 12.

Afla mai multe despre: unitedsolskjaer 

viewscnt
Articole similare