Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Solskjaer şi-a atacat jucătorii după remiza de la Huddersfield: ”Unii nu vor mai juca pentru United”. ”Diavolii” se întorc în Europa League!

Solskjaer şi-a atacat jucătorii după remiza de la Huddersfield: ”Unii nu vor mai juca pentru United”. ”Diavolii” se întorc în Europa League!
Comentarii

Manchester United nu a reuşit să câştige meciul de la Huddersfield şi va termina actuala stagiune din Premier League pe loc de Europa League.

La finalul partidei, Ole Gunnar Solskjaer s-a declarat nemulţumit de prestaţia jucătorilor săi şi a avertizat că mulţi dintre ei nu vor mai juca din sezonul viitor la United: ”Există o şansă bună ca din sezonul viitor o parte dintre jucătorii pe care i-aţi văzut astăzi să nu-i mai vedeţi la United” a declarat norvegianul, care a completat: ”Din păcate nu pot spune că merităm prezenţa între primele patru echipe din campionat”.

Englezii au pus cap la cap declaraţia dată duminică de norvegian, cu una din luna decembrie: ”Fotbalul este uşor când ai la dispoziţie jucători foarte buni. Din fericire, la Manchester United sunt destui fotbalişti cu o calitate incredibilă” mărturisea Solskjaer în urmă cu aproate 6 luni.

În sezonul viitor, Manchester United va evolua în Europa League, iar antrenorul norvegian crede că acesta este nivelul echipei în acest moment: ”Pe finalul sezonului echipa mi s-a părut obosită. Când rezultatele proaste se adună, automat pierzi energi şi încredere. Putem folosi Europa League ca pe ceva pozitiv, la fel cu Chelsea sau Arsenal au făcut-o în anii trecuţi” a mai declarat astăzi Solskjaer.

Afla mai multe despre: ole gunnar solskjaer 

viewscnt
Articole similare