Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Solskjaer vs Mourinho. Comparaţia britanicilor după primele 25 de meciuri ale celor doi pe Old Trafford

Solskjaer vs Mourinho. Comparaţia britanicilor după primele 25 de meciuri ale celor doi pe Old Trafford

Manchester United

Comentarii

După 25 de meciuri pe banca tehnică a lui Manchester United, norvegianul Ole Gunnar Solskjaer nu a îmbunătăţit evoluţia ”diavolilor” din perioada Mourinho.

16 victorii, 2 remize şi 7 înfrângeri are Ole Gunnnar Solskjaer după primele sale 25 de meciuri ca antrenor la Manchester United. De când a fost confirmat ca principal, norvegianul a pierdut nu mai puţin de 4 jocuri.

În primele sale 25 de meciuri pe banca lui United, Mourinho a câştigat 14 şi a pierdut doar 5.

Interesant este că nici la nivelul spectacolului atât de aşteptat de fanii ”diavolilor”, Ole Gunnar Solskjaer nu e ajutat de cifre. Sub comanda sa, în primele 25 de meciuri, Man United a marcat exact acelaşi număr de goluri ca United din perioada Mourinho, după 25 de partide. În schimb, Mourinho a primit cu 8 goluri mai puţin în primele 25 de meciuri pe banca tehnică a lui Manchester United.

Solskjaer a eliminat din Uefa Champions League PSG cu destul de mult noroc, abordând ambele manşe în stilul Jose Mourinho.  A fost cea mai importantă performanţă a norvegianului care e acum pe acelaşi loc cu United pe care a lăsat echipa şi portughezul Mourinho. El a fost confirmat în rolul de manager al lui United şi anunţă o super campanie de transferuri pentru vara lui 2019. În acelaşi timp portughezul câştigase un trofeu, la chiar primul său meci, după victoria din Supercupă cu Leicester, scor 2-1.

Afla mai multe despre: solskjaer vs mourinho 

viewscnt
Articole similare