Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Soluţia pentru problemele de la naţională! Dezvăluiri despre jucătorul care este aproape de a fi naturalizat: "Contra se va gândi să îl convoace"

Soluţia pentru problemele de la naţională! Dezvăluiri despre jucătorul care este aproape de a fi naturalizat: "Contra se va gândi să îl convoace"galerie foto

Echipa națională

Comentarii

În aprilie 2009, echipa naţională a României apela la serviciile unui jucător născut în altă ţară. Este vorba de Maximilian Nicu, care în acea perioadă făcea meciuri foarte bune în tricoul celor de la Hertha Berlin. La 10 ani distanţă, un alt fotbalist născut în afara graniţelor ţării îşi poate face debutul în "tricolori".

Dezvăluirea a fost făcută chiar de Dan Petrescu, care i-a răspuns lui Marius Şumudică. Antrenorul lui Al Shabab susţine că Mario Camora poate fi o soluţie pentru naţionala României. Potrivit noului tehnician de la CFR Cluj, portughezul este la un pas de a obţine cetăţenia română: "Mario Camora a fost săptămâna asta la Bucureşti, la ambasadă ca să aplice pentru cetăţenia română, iar dacă o va avea, sunt sută la sută convins că selecţionerul Contra se va gândi serios să îl convoace".
În cazul în care Camora primeşte cetăţenia română, el ar putea fi soluţia lui Contra pentru a rezolva problemele echipele naţionalei pe flancul stâng al apărării. Probleme care s-au văzut şi la ultima acţiune a naţionalei, atunci când doar Nicuşor Bancu a fost apt pe acea poziţie, după ce Cristian Ganea s-a accidentat şi a fost nevoit să părăsească lotul. Cu toate acestea, poziţia de bază a jucătorului Craiovei este cea de mijlocaş stânga. 
Mario Camora, în vârstă de 32 de ani, joacă din 2011 la CFR Cluj, echipă pentru care a adunat peste 200 de meciuri în Liga 1 şi alături de care a câştigat patru trofee, dintre care două titluri de campion. 
Max Nicu, în vârstă de 36 de ani, s-a retras în urmă cu un an, de la SpVgg Unterhaching. Fostul mijlocaş, născut la Prien am Chiemsee în Germania, a bifat doar trei meciuri în tricoul naţionalei, cu Austria, Ungaria şi Franţa. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: mario camoraechipa nationalaliga 1 

viewscnt
Articole similare