Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Soluţie controversată pentru problema gazonului de pe Arena Naţională: "Punem sintetic şi gata!"

Soluţie controversată pentru problema gazonului de pe Arena Naţională: "Punem sintetic şi gata!"

FCSB

Comentarii

Primăria Capitalei a luat decizia să închidă Arena Naţională pe o perioadă nedefinită, pentru a rezolva problemele gazonului. Anunţul nu a fost însă primit foarte bine de oamenii de sport, care nu îşi găsesc explicaţii pentru situaţia terenului de pe cel mai mare stadion al ţării.

Situaţia gazonului de pe Arena Naţională este neînţeles şi pentru Ion Ţiriac. "Nu ştiu dacă Arena Naţională e construită aşa cum ar fi trebuit construită. Arena Naţională a fost construită absolut eronat, pe o poziţie care nu satisface bucureşteanul. Alea două ore de tramvai, de maşină sau de ce e. Ferească Dumnezeu de o încurcătură pe străzile alea.
 
Pe gazonul ăla se joacă un meci la două săptămâni, la trei săptămâni. Ce se întâmplă la Real Madrid când se joacă două meciuri pe săptămână? Ca Firea să facă iarba aia, trebuie să ia pe unul de la Wimbledon sau pe unul care nu face nimic de dimineaţă de la 6 până seara la 19, şi cu încă o echipă de 30 de oameni să îngrijească gazonul ăla de la A la Z. Dacă tot ajungem la un infinit, să punem sintetic şi am terminat discuţia", a declarat Ion Ţiriac pentru Telekom Sport.
 
Decizia primăriei de a închide Arena Naţionalăa fost criticată de Ilie Năstase, care este de părere că autorităţile locale ar trebui să cedeze administrarea arenei.
 
"După mine, acel stadion trebuie dat la un privat, la un om care să îl gestioneze corect. Pentru că primăria nu are timp să se ocupe. Şi nici interes. Ei doar închiriază, atât. Trebuie ca cel care îl închiriază, să îl şi îngrijească. Şi dacă îl dai la un privat, care interesul să îl îngrijească, ca să câştige nişte bani.
 
Trebuie să găsim un om care să îngrijească nu doar gazonul, ci tot stadionul. Aţi văzut parkingurile cum sunt, înauntru curge apa mai mult ca afara. Şi uite aşa se întâmplă... Nu, trebuie dat la o persoană. Dar nu ştiu care e persoana care să poată să îngrijească stadionul. Pentru că nu trebuie să vină nu ştiu câte mii de copii să sară pe acolo, concerte şi altele",a spus Ilie Năstase pentru Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: arena nationalagazonsinteticion tiriacilie nastase 

viewscnt
Articole similare