Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Son Heung-min e sigur pe el şi coechipierii săi: ”Cu încredere, putem scrie istorie cu adevărat!”

Son Heung-min e sigur pe el şi coechipierii săi: ”Cu încredere, putem scrie istorie cu adevărat!”
Comentarii

Formaţia Tottenham Hotspur s-a calificat în finala Ligii Campionilor, miercuri seară, după o răsturnare spectaculoasă de situaţie în manşa secundă a semifinalei cu Ajax Amsterdam, disputată de echipa engleză în deplasare şi câştigată cu 3-2 datorită unui gol marcat în minutul 90+6.

Sud coreeanul Son Heung-min nu a putut să-şi ajute coechipierii în partida tur, când a fost suspendat. A revenit miercuri pe teren şi a contribuit la calificarea incredibilă obţinută de echipa sa în finala Champions League.

”Când am văzut meciul, nu mi-a venit să cred, pentru că a fost special, a fost o noapte incredibilă la Liverpool. Să reuşesc şi eu acest lucru, în acest tricou, este incredibil. Merităm să fim în finală. Vreau să terminăm bine, vreau să câştig. Cu încredere putem face istorie” a declarat Son la finalul meciului.

Son Heung-min (26 de ani) face sezonul carierei sub comanda lui Mauricio Pochettino. Sud-coreeanul are 20 de goluri în 45 de meciuri pentru Tottenham în acest sezon, iar în ultimele două sezoane a marcat de 38 de ori. A reuşit în multe momente să suplinească absenţa lui Harry Kane, iar în acest moment este cotat la 65 de milioane de euro de Transfermarkt.

Afla mai multe despre: son heung mintottenham 

viewscnt
Articole similare