Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sondaj pentru Ianis Hagi: ”Greşeşte Beale că nu-l foloseşte mai des?”. Rezultatul i-a uluit chiar şi pe scoţieni

Sondaj pentru Ianis Hagi: ”Greşeşte Beale că nu-l foloseşte mai des?”. Rezultatul i-a uluit chiar şi pe scoţieni

Fotbal

Comentarii

Ianis Hagi (24 de ani) şi-a făcut bagajele, însă suporterii lui Rangers vor să-l vadă în continuare în tricoul albastru.

Internaţionalul român a intrat într-un conflict cu antrenorul Michael Beale (42 de ani), un englez aflat la a doua experienţă ca ”principal”, după şase luni nu tocmai reuşite la Queens Park Rangers.

  • Michael Beale o pregăteşte pe Rangers din noiembrie 2022.

Fanii lui Rangers îl cer pe Ianis Hagi în teren

Site-ul ”de casă” al fanilor lui FC Rangers, ”iboxnoise.co.uk” a iniţiat un sondaj prin care suporterii au avut şansa de a vota dacă antrenorul Michael Beale are dreptate, sau nu, să nu-l folosească mai des pe Ianis Hagi.

Rezultatul a fost unul neverosimil: 83% (peste 3100) din votanţi i-au dat dreptate lui Ianis Hagi şi doar 17% au fost de partea antrenorului. 

  • Printre cei care au votat împotriva românului s-au numărat şi jurnaliştii de la ”Ibrox Noise”.

Iniţiatorii sondajului au rămas total surprinşi de valul de susţinere pe care Ianis Hagi îl primeşte în Scoţia.

Am verificat voturile în favoarea lui Hagi şi în niciun caz nu erau conaţionali sau femei. Într-adevăr, au fost din zona Regatului. Din ceea ce am văzut, sunt mulţi camarazi pe Ibrox Noise care îl susţin pe Hagi.

Fanii lui Rangers nu sunt de acord cu şeful echipei. Ei cred că Hagi are multe de oferit”, a notat sursa citată.

Ianis Hagi, doar rezervă cu Morton

Ianis Hagi (24 de ani) a fost doar rezervă la partida dintre Rangers şi Morton, scor 2-1, în Cupa Ligii Scoţiei.

Mijlocaşul român a bifat doar ultima jumătate de oră a partidei, apoi, a oferit declaraţia ce i-a complicat serios viaţa la Glasgow.

Cred că fiecare fotbalist îşi doreşte să joace, în mod clar sunt dezamăgit de situaţia în care mă aflu, dar ştiţi, respect deciziile, nu înseamnă că sunt de acord cu ele, dar le respect. E antrenorul acestui club, sunt un băiat simplu, iubesc fotbalul.

Mă antrenez zilnic la 100%, vin după o accidentare de un an, ştiu cine sunt, îmi cunosc istoria la acest club, ce am făcut, vreau doar să joc fotbal.

Nu sunt în poziţia de a demonstra ceva cuiva, ştiu cine sunt ca jucător, ştiu ce am făcut aici când am jucat, ce am câştigat la acest club, atât trofee individuale cât şi colective.

Aşa cum am spus sunt doar un băiat simplu, iubesc să joc fotbal, asta am făcut încă de când am început să merg, sunt fericit să fiu pe teren, să joc”, declara Ianis Hagi.

Afla mai multe despre: michael bealeianis hagirangers 

viewscnt
Articole similare