Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sora lui Florin Tănase lucrează pentru Gigi Becali! ”Am angajat-o pe ea, e acolo de cinci ani şi a devenit foarte bună!” Care este meseria ei

Sora lui Florin Tănase lucrează pentru Gigi Becali! ”Am angajat-o pe ea, e acolo de cinci ani şi a devenit foarte bună!” Care este meseria eigalerie foto

Special

Comentarii

Gigi Becali a dezvăluit că sora căpitanului FCSB, Florin Tănase, lucrează pentru el.

Ea este medic stomatolog la clinică patronului FCSB. Sora decarului de la echipa lui Todoran lucrează de 5 ani pentru Gigi Becali, iar omul de afaceri a dezvăluit că este foarte mulţumit de ea. 

”Am angajat-o pe ea, e acolo de cinci ani şi a devenit foarte bună!”

”Tănase are o familie foarte frumoasă, sora lui este doctor stomatolog la mine la clinică. Am făcut două scaune de dentist ca să ajut oamenii săraci, le face gratis. Am angajat-o pe ea, e acolo de cinci ani şi a devenit foarte bună chiar, sora lui Tănase” a declarat Gigi Becali, la PRO X.

Becali a spus zilele trecute că Tănase a semnat o nouă înţelegere cu echipa şi că va câştiga un salariu de 30.000 de euro pe lună. Mai mult decât atât, decarul FCSB va avea o primă uriaşă de 300.000 de euro, dacă echipa va ajunge în grupele UEFA Champions League. 

În prezent, Tănase încasează 20.000 de euro pe lună, dar din sezonul viitor, va avea cu 10.000 în plus. Noua înţelegere este valabilă până în vara lui 2025. Acum, mijlocaşul legitimat la FCSB din 2016 are o clauză în contract care îi permite să plece pentru 3 milioane de euro.

Tănase a prelungit contractul acum cinci zile, a semnat pe patru ani. I-am făcut 30.000 de euro pe lună şi primă de 300.000 de euro dacă suntem în grupele Ligii Campionilor. Să spun de ce îl apreciez. La mine dacă pierzi mingea mă enervez, dar Tănase nu o pierde. De-aia îl iubesc, ţin la el şi nu l-am schimbat niciodată”, spunea Becali, care completa: ”Ce să cauţi tu să pleci în Turcia, să pleci în Arabia ca să joci?”.

Sursă foto: Sport.ro

Afla mai multe despre: fcsb-tănase-becali 

viewscnt
Articole similare