Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorana Cîrstea a fost eliminată în primul tur la Madrid Open. Înfrângere şi pentru Irina Begu în duelul contra rusoaicei Kasatkina

Sorana Cîrstea a fost eliminată în primul tur la Madrid Open. Înfrângere şi pentru Irina Begu în duelul contra rusoaicei Kasatkina

Tenis

Comentarii

Jucătoarea Sorana Cîrstea, locul 58 WTA, beneficiairă a unui wild card, a fost eliminată, vineri, în primul tur al turneului de categorie WTA 1000 Madrid Open, cu premii de 2,5 milioane de euro.

Cîrstea a fost învinsă de americanca Jessica Pegula, locul 33 WTA, scor 7-6 (5), 6-3, într-o oră şi 28 de minute.

În primul set, românca a călcat strâmb, a căzut şi s-a rostogolit pe zgură, după care a avut nevoie de intervenţia medicului. Sorana Cârstea a continuat meciul după ce i s-a aplicat un bandaj la gleznă.

Tot vineri, Irina Begu, locul 75 WTA, venită din calificări, a fost eliminată în primul tur de rusoaica Daria Kasatkina, locul 37 WTA. Kasatkina s-a impus cu scorul de 4-6, 6-4, 7-6 (7/1), după un meci de trei ore.

Joi, Ana Bogdan, locul 102 WTA, venită din calificări, a fost învinsă în primul tur de letona Anastasia Sevastova, locul 54 WTA, de asemenea venită din calificări, scor 6-0, 6-3, într-o oră şi 8 minute.

Afla mai multe despre: sorana cîrstea 

viewscnt
Articole similare