Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorana Cîrstea, eliminată în turul doi la Indian Wells. Eşec în două seturi pentru româncă

Sorana Cîrstea, eliminată în turul doi la Indian Wells. Eşec în două seturi pentru româncă

Tenis

Comentarii

Sorana Cîrstea (33 de ani) a fost eliminată de Sloane Stephens (30 de ani), în turul doi la Indian Wells.

Sorana Cîrstea, out de la Indian Wells. Românca, învinsă în două seturi

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea, locul 22 mondial, a fost eliminată, duminică dimineaţă, în turul doi la Indian Wells, turneu WTA de categorie 1000.

Cîrstea, favorită 19 şi care a avut bye în runda inaugurală, a fost învinsă de americanca Sloane Stephens, locul 44 WTA, scor 6-0, 7-5. Meciul a avut o durată de o oră şi 20 de minute.

Prezenţa în turul doi la Indian Wells este recompensată cu 42.000 de dolari şi 35 de puncte WTA. Turneul de tenis din California este dotat cu premii totale de 9.258.080 de dolari.

Tot la Indian Wells, dar în faza calificărilor pentru tabloul principal de simplu, Jaqueline Cristian a pierdut în primul tur.

Sorana Cîrstea, locul 22 WTA

În ciuda eşecului suferit la competiţia americană, Sorana Cîrstea este în continuare jucătoarea din România clasată cel mai bine în ierarhia WTA. Ea se menţine pe locul 22.

La finalul lunii trecute, Cîrstea ajungea până în semifinale la turneul de la Dubai, fiind eliminată de italianca Jasmine Paolini, cea care avea să devină campioana întrecerii din Emiratele Arabe Unite.

Afla mai multe despre: sorana cirsteatenisindian wells 

viewscnt
Articole similare