Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorescu, descumpănit: ”Nu mai am încredere în nimeni! Orice om se satură la un moment dat” Nu ştie dacă va mai continua la Dinamo VIDEO

Sorescu, descumpănit: ”Nu mai am încredere în nimeni! Orice om se satură la un moment dat” Nu ştie dacă va mai continua la Dinamo VIDEO

Dinamo București

Comentarii

Deian Sorescu a vorbit la finalul partidei Academica Clinceni - Dinamo, scor final 1-1. Partida a fost în direct la Telekom Sport

Academica Clinceni a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul disputat, duminică, pe teren propriu, la Călăraşi, cu FC Dinamo, în etapa a XV-a, ultima a turului şi a anului, a Ligii I.

”Este un rezultat bun, chiar dacă meritam mai mult. Dar la ce probleme am avut de-a lungul acestui sezon şi a acestei perioade, e bun şi acest rezultat” a mărturisit Deian Sorescu, fotbalistul echipei Dinamo, la finalul jocului.

”Jocul echipei este bun, în creştere. Aveam nevoie de timp. Cred că timpul s-a văzut, am început să legăm şi victorii, să scoatem rezultate pozitive şi să câştigăm şi să formăm un grup. Dar vedem după vacanţă ce se va întâmpla cu acest grup. Unii vor pleca, unii vor rămâne... depinde de situaţie” a atenţionat Sorescu, care apoi a completat: ”Nu vreau să vorbesc în numele colegilor mei, dar cu siguranţă acum s-au văzut caracterele, că am rămas până la sfârşit. Şi cei care au plecat, i-am înţeles, pentru că e normal, au familii, probleme de sănătate.... i-am înţeles. Dar ne bucurăm că am luptat până la capăt”

Întrebat dacă el va mai rămâne la gruparea din Ştefan cel Mare, Sorescu s-a ferit să ofere un răspuns direct: ”Nu ştiu. Voi sta până la sfârşit, pentru că sunt profesionist. Vom vedea apoi ce decizii voi lua. Nu sunt în măsură să discut asta (n.r dacă Dinamo va avea alt antrenor la reunire). Ne-am simţit bine şi cu domnul Jerry. Ne-am bucura dacă ar rămâne în continuare dânsul, sau dacă vne altcineva... ăsta e fotbalul, unii vin, alţii pleacă”

Sorescu a surprins la final când a declarat că nu mai are încredere în nimeni din jurul clubului: ”Nu mai avem încredere în nimeni, normal. Orice om, dacă ar fi minţit de atâtea ori, s-ar sătura la un moment dat” a transmis Sorescu.

Dinamo a remizat, 1-1 cu Academica Clinceni, în deplasare. În urma acestui rezultat, Clinceni ocupă locul 5, cu 25 de puncte, iar Dinamo, locul 10, cu 16 puncte, la egalitate cu Gaz Metan Mediaş, de pe locul 11.

Lider este FCSB, cu 33 de puncte, echipă urmată de CS Universitatea Craiova, cu 31 de puncte, şi de CFR Cluj, cu 30 de puncte

Afla mai multe despre: deian sorescu 

viewscnt
Articole similare