Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorescu, emoţionat după înfrângerea cu Sepsi: "Mi-e greu să vorbesc. E cel mai ruşinos meci"

Sorescu, emoţionat după înfrângerea cu Sepsi: "Mi-e greu să vorbesc. E cel mai ruşinos meci"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a ajuns la patru înfrângeri consecutive în Liga 1, dar Deian Sorescu, unul dintre cei mai importanţi jucătorii din lotul "câinilor", nu îşi poate explica cum s-a ajuns în această situaţie.

"Nu avem nicio explicaţie, nu ne-a ieşit absolut nimic din ce ne-a transmis mister. Măcar de am fi avut jumătate din ambiţia şi dăruirea lui, am fi reuşit în seara asta să scoatem mult mai mult. Aşa că nu avem nicio scuză. Chiar mi-e greu să vorbesc în astfel de momente.

S-au adus mulţi jucători cu calitate, se vede, dar din păcate nu am reuşit să câştigăm. Lăsând meciul ăsta la o parte, am avut meciuri în care am jucat mult mai bine, ne-am creat mult mai multe ocazii, dar nu am avut noroc. Nu ştiu ce se întâmplă. E cel mai ruşinos meci de până acum. Mister nu are nicio vină, noi suntem cei care intrăm pe teren şi trebuie să demonstrăm", a declarat Sorescu la finalul partidei. 

Sepsi - Dinamo 2-0. Situaţie jenantă pentru Dinamo. "Câinii" au ajuns la patru înfrângeri consecutive. Sepsi a urcat pe podium

Formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a opta a Ligii I. Golurile au fost marcate de Achahbar ’29 şi I. Fulop ’77.

Afla mai multe despre: sorescudinamo 

viewscnt
Articole similare