Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorescu în Turcia? ”M-au sunat să mă întrebe de el!” Detalii despre interesul pentru cel mai valoros fotbalist rămas în lotul lui Dinamo

Sorescu în Turcia? ”M-au sunat să mă întrebe de el!” Detalii despre interesul pentru cel mai valoros fotbalist rămas în lotul lui Dinamo

Dinamo București

Comentarii

Deian Sorescu este cel mai valoros fotbalist pe care îl are acum la dispoziţie Dinamo.

Marius Şumudică a mărturisit într-o conferinţă de presă că a fost chestionat cu privire la fotbalistul lui Dinamo:

”M-au sunat din Turcia şi de Sorescu m-au intrebat. Am un nume bun în Turcia, mă sună, mă întreabă, dar tot timpul o să vorbesc la superlativ de jucătorii din Romania” a mărturisit Marius Şumudică într-o conferinţă de presă.

Cotat la 1.4 milioane de euro, Deian Sorescu (23 de ani) a marcat deja de trei ori în actuala stagiune, deşi s-au scurs numai două etape de campionat.

Internaţionalul român are 115 meciuri pentru Dinamo Bucureşti şi 24 de goluri marcate în cariera sa. Sorescu are şi 25 de pase decisive. El a bifat deja două selecţii în prima reprezentativă a României.

Pentru Deian Sorescu, partida cu Georgia a reprezentat debutul său la prima reprezentativă. El a mărturisit la Telekom Sport că nu se aştepta să fie convocat de Mirel Rădoi, după sezonul modest pe care l-a avut cu echipa sa de club: ”Sincer, nu mă aşteptam să fiu convocat. A fost o surpriză pentru mine. Eram împăcat cu ideea că doar ce m-am salvat de la retrogradare şi mi-era greu să mă obişnuiesc cu această convocare. Când am primit telefonul, am stat două minute nemişcat. A fost ceva extraordinar pentru mine. Am pierdut şi mi-e greu să zic că am jucat bine, sau că am arătat ceva. Mă bucur că am fost sănătos şi că am avut şansa să joc un meci întreg la echipa naţională.” a mărturisit Sorescu, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: sorescuşumudică 

viewscnt
Articole similare