Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorescu: "Toată lumea e contra noastră!". Fotbalsitul lui Dinamo a tras concluzii sincere după înfrângerea cu Hermannstadt: "Nu avem timp să ne plângem"

Sorescu: "Toată lumea e contra noastră!". Fotbalsitul lui Dinamo a tras concluzii sincere după înfrângerea cu Hermannstadt: "Nu avem timp să ne plângem"
Comentarii

Dinamo a pierdut fără drept de apel cu Hermannstadt, 2-4 în deplasare la Sibiu, iar Deian Sorescu (22 de ani) a reacţionat, la flash-interviul de după partidă, şi a "radiografiat" meciul. Fotbalistul dinamovist ştie de ce a câştigat Hermannstadt şi a spus că toată lumea e contra lui Dinamo, în opinia sa.

Aflată în zona fierbinte a clasamentului, Hermannstadt a reuşit o surpriză şi a câştigat cu Dinamo, 4-2 pe teren propriu. Eugen Neagoe, fostul antrenor al lui Dinamo, şi-a luat astfel revanşa pentru tratamentul pe care i l-au aplicat fanii "câinilor" în perioada din Ştefan cel Mare.

Sorescu a tras concluziile, imediat după meci: "Am luat goluri uşor, am pierdut orice duel din teren, au fost mai agresivi, ne-au bătut, şi-au dorit mai mult victoria. Nu avem nicio scuză decât să ridicăm capul. Nu avem timp să ne plângem, trebuie să ne continuăm drumul spre a ne îndeplini obiectivul.

Nu putem să spunem că apărarea noastră a fost KO. Toată echipa, toţi suntem în teren, toţi care venim în deplasare, cei 18 plus cei din conducere, toţi suntem de vină pentru înfrângere. Împreună câştigăm toţi, împreună pierdem, aşa că nu putem da vina pe nişte jucători. Toată lumea e contra noastră. Doar probleme sunt la noi, sau asta vrea lumea să arate. Suntem bine, ne mobilizăm împreună şi încercăm să trecem peste aceste probleme şi să le dăm peste nas unora, să ajungem în playoff.



Toţi fotbaliştii ne adunăm şi dacă încercăm să trecem peste tot, înseamnă că suntem puternici şi ne vom reveni.  Nu ar trebui să ne uităm la celelalte echipe sau la celelate rezultate, ar trebui să ne vedem în primul rând pe noi, să câştigăm noi şi după să ne uităm şi la ceilalţi"
, a spus Deian Sorescu după meci, la Telekom Sport.

În urma acestui rezultat, Dinam a rămas pe locul şapte în clasament, cu 28 de puncte, în timp ce Hermannstadt se află pe poziţia a 13-a, cu 19 puncte.

Afla mai multe despre: sorescudinamohermannstadtliga 1 

viewscnt
Articole similare