Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorescu, tot mai aproape de despărţirea de Dinamo! Ce spune fotbalistul: ”Nu am trecut peste incidentul cu suporterii, niciodată nu mi-am dorit să plec”

Sorescu, tot mai aproape de despărţirea de Dinamo! Ce spune fotbalistul: ”Nu am trecut peste incidentul cu suporterii, niciodată nu mi-am dorit să plec”

Dinamo București

Comentarii

Deian Sorescu este tot mai aproape de plecarea de la Dinamo, după ce a fost batjocorit de fani.

În situaţia actuală în care se află Dinamo, clubul se bazează pe Deian Sorescu pentru a se salva de la retrogradare, fie prin aducerea unor bani în Ştefan cel Mare, fie prin prestaţiile de pe gazon.

La începutul sezonului, ”tricolorului” nu i s-a permis să plece deoarece clubul avea interzis la transferuri, iar prestaţiile sale păreau vitale pentru Dinamo.

Însă, forma sa s-a înrăutăţit drastic, iar acum conducerea ”câinilor” speră să îl vândă pe Sorescu şi să reinveastească banii în vederea menţinerii în prima ligă.

Singura ofertă concretă pentru internaţionalul român de la momentul actual este din Polonia, dar şefii din Ştefan cel Mare fac eforturi să găsească un club care să le atingă pretenţiile financiare.

Sorescu ar fi putut rămâne la club, dezvăluind că nu a vrut vreodată despărţirea, însă incidentul cu fanii, care l-au dezbrăcat, şi nevoie de fonduri a lui Dinamo l-au împins spre ieşire.

Sorescu, tot mai aproape de despărţirea de Dinamo

Nu sunt schimbat, nu sunt cu gesturi, nu am mofturi, nu am pretenţii, sunt acelaşi băiat care am fost de la început. la Dinamo.

(n.r. ai trecut peste incidentul cu suporterii?) Nu, nu am trecut. O să ţin minte, dar nu toţi sunt la fel. Voi lupta atât pentru colegi, cât şi pentru staff, dar şi pentru oamenii care iubesc cu adevărat acest club.

Va fi orice meci ca şi o finală. Am mai trecut prin momente de acest gen, atât eu cât şi colegii mei suntem conştienţi şi vom lupta până la ultima şansă.

Am contract cu Dinamo şi atât timp cât voi fi aici, până în ultima mea zi voi da totul şi voi îmbrăca tricoul cu mândrie. Nu îmi doresc să plec, nu e dorinţa mea, nu a fost niciodată dorinţa de a pleca.

Cu siguranţă îmi doresc să ajung la un nivel mult mai înalt, dar atât timp cât îmbrac tricoul, voi da sută la sută”, a declarat Deian Sorescu.

Afla mai multe despre: deian sorescu 

viewscnt
Articole similare