Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorescu vorbeşte despre situaţia în care Dinamo s-ar vedea nevoită să lupte pentru salvarea de la retrogradare

Sorescu vorbeşte despre situaţia în care Dinamo s-ar vedea nevoită să lupte pentru salvarea de la retrogradare

Fotbal

Comentarii

Dinamo traversează una dintre cele mai complicate perioade din istorie, dar fotbaliştii pregătiţi de Mircea Rednic sunt încrezători că jocul echipei va fi cu totul altul la capătul celor două săptămâni de cantonament din Antalya.

”Suntem în perioada de pregătire. Trebuie să ne acomodăm şi să facem o conexiune între noi, cu jucătorii veniţi. Trebuie să corectăm anumite greşeli. În 2 săptămâni se pot face multe”, a spus Deian Sorescu.

Despre fotbaliştii nou veniţi la Dinamo: ”Sunt jucători de calitate. Cred că au venit să ne ajute şi sunt sigur că ne vor ajuta. De asta sunt şi multe greşeli, că nu ne simţim încă între noi”, a mai spus Sorescu.

Deşi în momentul de faţă ”câinii” se află mai aproape de play-out decât de play-off, mijlocaşul dinamovist nu-şi face griji că echipa sa va ajunge să se lupte pentru salvarea de la retrogradare. ”În fotbal se pot întâmpla multe. Nu. Un club ca Dinamo nu cred că o să fie în situaţia asta”, a afirmat Sorescu.

Dinamo ocupă locul 11 în clasamentul Ligii 1, la cinci puncte de retrogradare şi la nouă de ultima poziţie care duce în play-off.

Afla mai multe despre: dinamoliga 1deian sorescu 

viewscnt
Articole similare