Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorin Cârţu a anunţat când revine golgeterul bosniac Elvir Koljic

Sorin Cârţu a anunţat când revine golgeterul bosniac Elvir Koljic
Comentarii

"U" Craiova a terminat la egalitate partide retur cu grecii de la AEK Atena, scor 1-1, aseară, şi a ratat calificarea în play-off-ul Europa League. Cu un atacant mai inspirat în faţă, oltenii ar fi putut produce surpriza.

Fanii celor de la "U" Craiova au fost exasperaţi, aseară, de reavoinţa arbitrului de centru, dar şi de lipsa de concentrare a oamenilor de atac. Cristi Bărbuţ, dar mai ales Carlos Fortes, au semnat cele mai mari ratări ale oltenilor. Dacă la Bărbuţ ar exista circumstanţe atenuante, ocazia sa provenind dintr-o fază mai dinamică, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre Fortes, care nu avea voie să nu marcheze din acea poziţie.

În acest sezon, cifrele lui Fortes îi îngrijorează pe toţi iubitorii fotbalului din Oltenia: 110 minute adunate în cinci etape de Liga l, nici un gol marcat. Plus 226 de minute bifate în cele şase partide de Europa League, în care a punctat o singură dată. Astfel că toată lumea îl aşteaptă ca pe un adevărat salvator pe atacantul Elvir Koljic. Bosniacul de 24 de ani, născut la Valladolid (Spania) începuse extrem de bine aventura în Bănie: 19 partide, 12 goluri. Din nefericire, jucătorul s-a accidentat la jumătatea lunii aprilie şi a fost nevoie de o operaţie la un tendon femural. 

Preşedintele celor de la "U" Craiova, Sorin Cârţu, a anunţat că reabilitarea vârfului bosniac va mai dura o perioadă.
"Deocamdată a început pregătirile. Are nevoie de mult exerciţiu, că nu poţi să îl bagi aşa. Din păcate, am pierdut o calificare cu o echipă pe care trebuia să o eliminăm", a spus Cârţu.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare