Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorin Cârţu a anunţat când revine la echipă Elvir Koljic! ”Să sperăm că nu o să mai aibă ghinionul ăsta!” Ce se va întâmpla cu Marinos Ouzounidis

Sorin Cârţu a anunţat când revine la echipă Elvir Koljic! ”Să sperăm că nu o să mai aibă ghinionul ăsta!” Ce se va întâmpla cu Marinos Ouzounidis
Comentarii

Elvir Koljic a avut parte de mai multe accidentări sezonul trecut şi a ratat aproape tot campionatul.

Atacantul bosniac a fost transferat de către Universitatea Craiova în 2018, de la FK Krupa, pentru 450.000 de euro, iar el mai are contract cu echipa din Bănie până în 2025. La începutul sezonului, fotbalistul a suferit o accidentare dură la glenză, într-un meci cu Poli Iaşi. Ulima partidă pe care a jucat-o în tricoul oltenilor a fost în aprilie, când a evoluat o repriză, contra echipei ACS Viitorul Târgu Jiu, în turul semifinalelor Cupei României. 

Oficialul oltenilor, Sorin Cârţu, susţine că bosniacul şi-a revenit, iar el va fi pe teren din sezonul viitor. 

Pe Koljic îl aşteptăm să revină acuma, să aibă consistenţă în joc şi să dea consistenţă jocului nostru, pentru că ne-a lipsit în perioada asta, cât a fost accidentat. Să sperăm că nu o să mai aibă ghinionul ăsta, pe care l-a avut altădată. Da (n.r. o să-l vedem în echipă de la începutul campionatului)”, a declarat Sorin Cârţu, pentru ProSport.

Craiova a pierdut titlul, iar după acest lucru, s-a speculat că atrenor grec, Marinos Ouzounidis, va pleca de la echipă. Sorin Cârţu a lămurit problema şi a precizat ca tehnicianul elen va rămâne în Bănie. 

”Bineînţeles, pe 17 pleacă în Austria (n.r. în cantonament)”, a precizat oficialul oltenilor.  

Afla mai multe despre: marinos ouzounidis 

viewscnt
Articole similare