Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Sorin Cârţu a fost iubit de Peluza Sud şi i-a trădat” Aşa se explică răzbunarea suporterilor de la FC U Craiova: ”Sunt pătimaşi!”

”Sorin Cârţu a fost iubit de Peluza Sud şi i-a trădat” Aşa se explică răzbunarea suporterilor de la FC U Craiova: ”Sunt pătimaşi!”

Superliga

Comentarii

Cu câteva zile înaintea primei întâlniri dintre FC U Craiova şi Universitatea Craiova, gardul locuinţei lui Sorin Cârţu a fost vandalizat.

Pe gardul locuinţei lui Sorin Cârţu, legendă a fotbalului oltean, au apărut injurii şi ameninţări. Persoane necunoscute au scris pe gardul proprietăţii din Craiova mesaje precum "Cârţu = Sifon", ”CSU = Clonă" şi "Mori".

Cârţu s-a enervat şi mers la Poliţie, unde a depus plângere.

Mircea Bornescu, fostul team manager al echipei finanţate de Adrian Mititelu, a vorbit nefericitul eveniment.

„Suporterii ştiu foarte bine că uneori toată dragostea, pe care o ai pentru un om, se poate transforma în ură. Mai mult ca sigur că Sorin Cârţu a fost foarte iubit de cei de la Peluza Sud şi, datorită faptului că a făcut istorie la Universitatea Craiova, suporterii se simt trădaţi, pentru că a mers la CS U Craiova şi face parte din acest proiect.

Aşa sunt suporterii pătimaşi de la Universitatea Craiova. Amintiţi-vă că şi Claudiu Niculescu a păţit acelaşi lucru. Ei, când iubesc, iubesc cu patimă şi la fel e şi când urăsc”, a declarat Mircea Bornescu, conform Fanatik.

Părerea lui Bornescu despre derby-ul din Bănie:

„Cred că va fi un spectacol atât în teren, cât şi în tribună. Va fi un meci încrâncenat, cu o dorinţă foarte mare de victorie de ambele părţi. Sunt încrezător că echipa lui Adrian Mutu va face un meci bun. Echipa lui Reghecampf are un parcurs destul de bun în acest campionat. Are o echipă foarte bună, care se va bate la titlu, anul acesta. Însă, diferenţa în acest meci o va face doar atitudinea.

Este un derby şi, vă daţi seama, suporterii Universităţii Craiova îşi doresc să câştige acest meci sau să nu-l piardă. Plus că există această rivalitate dintre cele două echipe. Sunt doi antrenori foarte buni (n.r. Reghecampf şi Mutu). Unul este consacrat, Reghe deja nu mai are nevoie de nicio prezentare în ceea ce priveşte calităţile lui de antrenor. Iar Adi Mutu este un antrenor foarte bun în devenire. Din punctul meu de vedere, va fi unul dintre cei mai buni antrenori din România, în viitorul apropiat”,
a mai spus Mircea Bornescu.

Lorena Balaci, revoltată pe fanii Craiovei lui Mititelu: ”Nu pot să tac!” Reacţie dură după ce casa lui Sorin Cârţu a fost din nou vandalizată

Afla mai multe despre: sorin cartufc u craiovauniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare