Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorin Cârţu a tras concluziile după amicalele U Craiova - Viitorul. Marea nemulţumire a olteanului: "N-aţi văzut ce distanţare e în Vama Veche?"

Sorin Cârţu a tras concluziile după amicalele U Craiova - Viitorul. Marea nemulţumire a olteanului: "N-aţi văzut ce distanţare e în Vama Veche?"
Comentarii

Sorin Cârţu, preşedintele U Craiova, a tras concluzii după amicalele pe care oltenii le-au jucat împotriva Viitorului înainte de reluarea Ligii 1. "Sorinaccio" a spus că i-a plăcut mai mult meciul al doilea, câştigat de "lei" cu 2-1, şi că echipa a arătat mai mult a ceea ce îşi doreşte Cristiano Bergodi pentru prima etapă de la reluarea campionatului.

"Mi-a plăcut mai mult al doilea meci care a fost. Echipa mult mai apropiată de ceea ce vrem noi să vedem la prima etapă. Au fost momente îmbucurătoare de joc, atitudine... (n.r. - Ceva schimbat la băieţi după ce a venit Cristiano?) Nu putem să spunem acest lucru acum, să tragem nişte concluzii legate de jocul echipei. A fost un joc de verificare... Din punctul meu de vedere, ştiţi că aş vrea mult mai mult. Cu o săptămână înainte de a începe campionatul, ăsta să fi fost al patrulea sau al cincilea joc de calificare, nu primul.

Cel mai bun mod de a antrea echipa este jocul. Jocuri de tipul celor cum au fost astăzi, acestea et pregătesc cel mai bine şi te bagă cel mai repede în forma sportivă. Nu le ai... Aştepţi, încerci să îţi găseşti forma sportivă pe meciuri oficiale. E dificil, e un moment dificil. Totuşi, sper să meargă.", a declarat Sorin Cârţu, la finalul partidei.

Cârţu: "N-aţi văzut ce distanţare socială e în Vama Veche?"

Preşedintele trupei din Bănie nu e de acord cu faptul că publicul nu va avea acces la meciurile din Liga 1, U Craivoa fiind una dintre formaţiile care aduna multă lume la stadion, înainte de pandemie: "Tot timpul se vorbeşte despre distanţa socială. N-aţi văzut ce distanţare socială e în Vama Veche sau în alte zone? Ni s-a spus că publicul de la fotbal e diferit, ca şi cum are o calitate mai proastă decât cei care merg la spectacole.", a mai declarat fostul atacant.

U Craiova şi Viitorul au jucat, sâmbătă, două meciuri amicale şi şi-au împărţit victoriile. Trupa lui Hagi a câştigat prima partidă cu 3-0, apoi oltenii s-au impus cu 2-1. A fost primul meci al lui Cristiano Bergodi pe banca Craiovei. Italianul are şansa să debuteze şi oficial la olteni, vineri, 12 iunie, într-un meci cu FC Botoşani, prima partidă oficială din Liga 1 după pandemia de COVID-19.

Afla mai multe despre: sorin cirtuu craiovaliga 1 

viewscnt
Articole similare