Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorin Cârţu a vorbit despre jocul murdar al lui Honved: "Ne-au luat foarte din scurt şi dur în anumite momente"

Sorin Cârţu a vorbit despre jocul murdar al lui Honved: "Ne-au luat foarte din scurt şi dur în anumite momente"

UEFA Europa League

Comentarii

Preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, crede că remiza albă obţinută în deplasare cu Honved îi avantajează pe olteni, însă se declară nemulţumit de ocaziile irosite de elevii lui Corneliu Papură. Cârţu a vorbit şi despre jocul murdar prestat de jucătorii lui Honved, Nicuşor Bancu şi Stephane Acka alegându-se cu răni serioase la cap.

"La prima vedere, e un rezultat care să spunem că ne avantajează. Dar avem şi nemulţumirea noastră, pentru că au fost nişte situaţii bune, pe care ar fi trebuit să le concretizăm.

Una peste alta, dacă am fi învins astă seară cu 1-0, sau măcar cu 1-0, nu ar fi mirat pe nimeni şi ar fi fost mult mai aproape de ce s-a desfăşurat în teren, pentru că mai tot timpul am avut posesia de balon, am avut meciul sub control. Ce a făcut bine Honved, e o echipă care stă bine în primire şi nu te lasă să te întorci cu faţa spre poartă.

Am plecat în dubla asta favoriţi. Acum, faptul că suntem favoriţi, avem mai multe procente, dar fără o concentrare şi o conectare maximală la interesul ăsta al calificării, neapărat trebuie să ne calificăm, nu vom reuşi. Dacă nu suntem conectaţi şi foarte montaţi... Toată lumea să înţeleagă că ăsta e principalul ţel, calificarea.

Ne-au luat foarte din scurt şi dur în anumite momente. În momentul în care simţeau că poţi să te duci vertical, interveneau. Adică coate, picioare, faulturi, tras de tricou...

Acest scor este un avantaj, un foarte mare avantaj. E un avantaj pe care avem acum obligaţia să îl exploatăm, toată lumea aşteaptă acest lucru. Toţi cei care iubesc Universitatea Craiova o să vină alături de noi să vadă o calificare.

Ioniţă înainte de partida aia cu Sabail s-a accidentat şi a reintrat în pregătire. Uşor uşor o să intre şi el în joc, să ne ajute cât poate, o juma de oră poate, 25 de minute ,vedem!", a declarat Sorin Cârţu, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cartu 

viewscnt
Articole similare