Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorin Cârţu anunţă transferuri la U Craiova, după tragerea la sorţi pentru preliminariile Europa League: "Se vor alătura echipei"

Sorin Cârţu anunţă transferuri la U Craiova, după tragerea la sorţi pentru preliminariile Europa League: "Se vor alătura echipei"
Comentarii

Preşedintele clubului Universitatea Craiova, Sorin Cârţu, a mărturisit că nu are prea multe cunoştinţe despre prima adversară a oltenilor din preliminariile UEFA Europa League, dar a punctat că "alb-albaştrii" sunt favoriţi.

"M-am uitat şi eu, am văzut cum au activat anul trecut. Date prea multe nu ştim la ora asta, dar în scurt timp vom afla totul despre ei. La ora actuală suntem favoriţi. Nu trebuie să ne gândim decât că trebuie să trecem de turul ăsta", a declarat Sorin Cârţu, la Telekom Sport.

Preşedintele Universităţii Craiova a dezvăluit că există negocieri cu mai mulţi jucători.

"Sunt discuţii în continuare. Vom completa echipa în aşa fel încât să avem dubluri pe posturi. Nu mai trebuie să greşim cum s-a greşit anul trecut în cazul unor jucători, să nu mai facem nişte oferte la jucători care... În primul rând, jucătorii care vin la Craiova, să ştie totul, să îşi dorească. Mă gândesc la jucători ca Meza Colli, Nuno Rocha, care nu ne-au ajutat cu nimic.

Cei pe care ne bazăm sunt în Austria la momentul ăsta. Avem discuţii cu anumiţi jucători, care se vor alătura echipei. (N.r. - vor pleca) Donkor, Meza Colli, Nuno Rocha, Andrei Cristea, Bic, împrumutat la Târgovişte, Popa, sunt multe nume", a adăugat Cârţu.

Universitatea Craiova va juca împotriva echipei Sabail din Azerbaidjan, în primul tur preliminar al Ligii Europa, conform tragerii la sorţi de marţi, de la Nyon.

U Craiova va disputa primul meci în deplasare. Turul va avea loc la 11 iulie, iar returul la 18 iulie.

Afla mai multe despre: cartu 

viewscnt
Articole similare