Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorin Cârţu atac direct la Gigi Becali: ”Mihăilă nu e de vânzare! Şi e mult mai scump” Ce spune despre meciul cu FCSB

Sorin Cârţu atac direct la Gigi Becali: ”Mihăilă nu e de vânzare! Şi e mult mai scump” Ce spune despre meciul cu FCSB
Comentarii

Gigi Becali (61 de ani) a anunţat că a făcut ofertă de cinci milioane de euro pentru transferul lui Valentin Mihăilă (20 de ani), "perla" de la U Craiova, pe care Victor Piţurcă a anunţat că e gata să-l lase să plece doar pe 50 de milioane de euro, la Real Madrid.

Becali spus că a transmis oferta Craiovei printr-un intermediar. Omul de afaceri crede că Mihăilă valorează în acest moment cinci milioane de euro. "Am făcut ofertă de 5 milioane pe Mihăilă. Da, da. Printr-un intermediar. Nu mai vreau să comentăm, e înainte de meci. M-am scăpat. Cred că valorează 5 milioane de euro", a spus Gigi Becali, marţi, la Pro X. Apoi, Becali a revenit şi a spus: "Tăiaţi aia (n.r. - titlul că oferă 5 milioane de euro), că se supără ăia. Am greşit, m-am scăpat. Îmi pare rău că m-am scăpat", a mai spus latifundiarul din Pipera.

Sorin Cârţu i-a răspuns marţi: ”Păi e un procedeu al lui Gigi pe care-l face mai tot timpul şi nu ne-am mirat, ba din contră, tot aşteptam acest lucru.  În orice caz, s-a mai anunţat că Mihăilă nu e de vânzare, iar suma pe care el a vehiculat-o e sub ceea ce ar merita jucătorul. Din punctul meu de vedere, nu-i crează o stare de confort, pentru că îl subapreciază cu asemenea sumă”

În runda viitoare, Craiova joacă împotriva FCSB-ului: ”Mereu când e meciul acesta cu FCSB în deplasare, aştept să fiu detronat, aşa, între ghilimele, că nu e ăsta vreun trofeu, că am fost atunci pe banca echipei, când am bătut noi cu 2-1” a mai spus Cârţu.

Afla mai multe despre: gigi becalimihăilăfcsbcârţu 

viewscnt
Articole similare