Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorin Cârţu despre gazonul de la Craiova: ”Maşinuţa aia de unde a apărut la pauză şi n-a apărut înainte?” Preşedintele oltenilor cere răbdare: ”Ne vom regla şi ofensiv!”

Sorin Cârţu despre gazonul de la Craiova: ”Maşinuţa aia de unde a apărut la pauză şi n-a apărut înainte?” Preşedintele oltenilor cere răbdare: ”Ne vom regla şi ofensiv!”
Comentarii

Sorin Cârţu a vorbit la Telekom Sport după remiza dintre Universitatea Craiova şi Sepsi, scor 0-0

Universitatea Craiova a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, marţi, pe teren propriu, cu Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a XVI-a a Ligii I, prima a returului.

”Suntem deocamdată la stadiul în care ne apărăm mai bine decât ne reuşesc acţiunile, dar asta o să vină în timp, a fost întreruperea. Nu trebuie să intrăm în nu ştiu ce fibrilaţii. Vin şi meciurile în care ne vom regla momentul asta ofensiv. ” a explicat Sorin Cârţu, la finalul jocului, în direct la Telekom Sport.

Partida a ridicat numeroase momente dificile pentru brigada condusă de Istvan Kovacs. Screciu a fost eliminat, în minutul 81, după un fault dur asupra lui Aganovici. Fofana a părăsit şi el terenul, după ce a primit două cartonaşe galbene într-un minut, primul pentru un fault, al doilea pentru proteste. De asemenea, în minutul 3, Ivan Mamut a avut o intrare dură asupra portarului Niczuly, de la Sepsi.

Cârţu a vorbit despre prestaţiile lui Mamut de până acum, la Craiova: ”Cartea de vizită a atacantului, nu numai a lui, a lui Bărbuţ, a lui Ofosu şi a lui Ivan, cartea de vizită nu sunt pasele, sunt golurile.  Are nevoie de un gol să deblocheze situaţia în campionat. A mai dat prin cupă.  Atacanţii au nevoie de timp, e o relaţie de joc care trebuie să se strabilească. Şi Ronaldo cred că ar avea ...are probleme când a fost la Juventus şi a avut probleme de corelare cu ceilalţi, dar jucătorii aştia de care vorbiţi.  Au nevoie de timp, atacanţii au nevoie de timp, răbdare şi de înţelegerea noastră mai mult decât ceilalţi jucători din echipă.” a explicat preşedintele oltenilor.

La Craiova a nins abundent, iar terenul nu s-a prezentat în cele mai bune condiţii: ”Ce s-a făcut repriza a doua, trebuia să facem la începutul meciului, n-am înţeles. Maşinuţa aia de unde a apărut la pauză şi n-a apărut înainte? Să-ţi facă terenul.... La pauză toată zăpada s-a luat cu o maşinuţă, ori în prima repriză aţi văzut că şi aportul nostru, şi manifestarea lui Sepsi au fost diferite. Să aflăm că e nu ştiu cum încălzirea, dar e în aşa fel încât să nu îngheţe firul de iarbă. La 55 milioane, să ningă cât o ninge... nu ştiu ce în tribună, dar terenul trebuie să fie verde, aşa mă gândesc. Iei zăpada care e, nu contează! Că ninge după, îşi face efectul încălzirea” a mai spus Sorin Cârţu.

Universitatea Craiova a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, marţi, pe teren propriu, cu Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a XVI-a a Ligii I, prima a returului. În clasament, lider este FCSB, cu 34 de puncte, echipă urmată de CSU Craiova, cu 33 de puncte, de CFR Cluj, 31 de puncte, şi de Sepsi, cu 28 de puncte.

Afla mai multe despre: sorin cârţu 

viewscnt
Articole similare