Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorin Cârţu este pregătit să împartă Craiova cu cei de la FC U: ”Tu nu mă deranjezi pe mine, eu nu te deranjez pe tine”

Sorin Cârţu este pregătit să împartă Craiova cu cei de la FC U: ”Tu nu mă deranjezi pe mine, eu nu te deranjez pe tine”

Fotbal intern

Comentarii

Sorin Cârţu a dat verdictul în disputa FC U - Universitatea, spunând că fanii celor două echipe se pot tolera şi bucura de prezenţa a două formaţii din Craiova în Liga 1.

Sorin Cârţu, legendă a Craiovei, a discutat despre situaţia nouă pentru oraş, de a avea două echipe de fotbal, ambele în Liga 1. O nouă rivalitate s-a creat între cele două formaţii, dar preşedintele Universităţii crede că prezenţa ambelor cluburi reprezintă o oportunitate pentru fanii olteni.

Sorin Cârţu este pregătit să împartă Craiova cu cei de la FC U

Universitatea şi FC U au împrţit stadionul Ion Oblemenco până acum şi vor continua să procedeze în acest fel, astfel că aproape în fiecare etapă se va disputa un meci la Craiova.

”Este normal să fie împărţie taberele, dar în Craiova e loc mare, e loc pentru toată lumea, ei cu suporterii lor şi cu cei care îi îmbrăţişează, noi cu ai noştri,  care de ce să fie. Pentru consumatorul de fotbal din Craiova, mi se pare o şansă deosebită, un privilegiu, pentru că în fiecare week-end are un meci de Liga 1.

Se poate duce şi într-o parte, şi în alta. Ce e important este ca unul dintr-o parte sau alta să nu încecre să intre în starea de confort a celuilalt, să i-o perturbeze. Aici e problema. Frate, tu nu mă deranjezi pe mine, eu nu te deranjez pe tine. Te manifeşti cum vrei, e treaba ta.

E un stadion făcut de municipalitate, pus la dispoziţie şi pentru unii, şi pentru ceilalţi, ce treabă . Aici este vorba de nivelul de cultură, de educaţie, în care fiecare să stea în limitele în care încadrezi, să nu intri în starea de confort a celuilalt”, a declarat Sorin Cârţu, pentru Look Sport.

Afla mai multe despre: liga 1universitatea craiovafc u craiovasorin cârţu 

viewscnt
Articole similare