Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorin Cârţu îi acuză grav pe jucătorii naţionalei în urma umilinţei cu Armenia: ”Avem fotbalişti care nu sunt capabili de un sacrificiu”

Sorin Cârţu îi acuză grav pe jucătorii naţionalei în urma umilinţei cu Armenia: ”Avem fotbalişti care nu sunt capabili de un sacrificiu”
Comentarii

În urma umilinţei de la Erevan, mai multe voci importante din fotbal i-au criticat pe Rădoi şi pe oficialii FRF şi le-au cerut acestora demisia. Sorin Cârţu însă a pus tunurile pe jucători şi a afirmat că este inadmisibil ce s-a întâmplat în Armenia, unde România a fost învinsă cu scorul de 3-2.

Sorin Cârţu a fost mai mult decât dezamăgit de prestaţia naţionalei noastre în meciul cu Armenia, încheiat cu victoria gazdelor cu 3-2. După ce mai multe persoane importante din fotbalul românesc i-au atacat pe Rădoi şi oficialii FRF, preşedintele Universităţii Craiova a dat de pământ cu jucătorii selecţionatei noastre.

Fosta glorie din Bănie a afirmat că jucătorii români nu sunt dispuşi să facă sacrificii pentru echipă, fiind interesaţi doar de propria persoană şi de minutele jucate.

Sorin Cârţu îi acuză grav pe jucătorii naţionalei în urma umilinţei cu Armenia

”Meciul cu Armenia necesită două analize. Una până la 2-1 şi una după eliminarea lui Puşcaş. Mi se pare un lucru pozitiv că am revenit, dar ce s-a întâmplat după mi se pare inadmisibil!

Ce a fost după minutul 75 se poate analiza într-un singur mod. A spus şi Rădoi că nu înţelege ce se întâmplă cu jucătorii când intră pe teren. Avem fotbalişti care nu sunt capabili de un sacrificiu pentru interesele ţării şi ale fotbalului românesc. Ei trăiesc doar pentru interesul lor şi asta se vede în meci.



Sunt exemple de jucători care dacă nu evoluează sunt nemulţumiţi şi apar cu figuri. Dacă intră pe teren şi dă un gol, atunci îţi arată spatele sau nu mai ştiu ce. Când joacă vor să iasă în evidenţă şi aduc prejudiciu interesului echipei.

Vă daţi seama ce ar fi însemnat o victorie, având în vedere rezultatul Germaniei? Am pierdut o şansă mare şi nu prea suntem în stare să jucăm meciuri decisive”
, a spus preşedintele Universităţii Craiova, pentru Pro X.

VIDEO | Rădoi: ”Nu ştiu la ce se gândesc când intră pe teren. Nu ascultă ce le spun”

Afla mai multe despre: echipa naţionalăsorin cârţuromâniaromânia armeniacalificări mondialmirel rădoi 

viewscnt
Articole similare