Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorin Cârţu îl distruge pe Becali pentru deciziile luate la FCSB: "El doar tâmpeşte echipa asta. Din cauza lui s-a ajuns aici!"

Sorin Cârţu îl distruge pe Becali pentru deciziile luate la FCSB: "El doar tâmpeşte echipa asta. Din cauza lui s-a ajuns aici!"

FCSB

Comentarii

Fostul antrenor al FCSB, Sorin Cârţu, râde de ideile pe care Gigi Becali le are la echipă şi-l critică pentru ideile din ultima perioadă. Mai mult, fostul atacant al Craiovei Maxima, are un mesaj clar pentru Nicolae Dică.

"E comedie mare, domnule! Ei habar n-au pe ce lume sunt cu 4-3-3. Ei n-au atacant de 4-3-3 niciodată! Poate nu mai ştiu eu fotbal şi sunt depăşit de situaţie. Dacă echipa asta poate juca 4-3-3 înseamnă că nu mai pricep nimic din fotbalul ăsta. Terminaţi-vă cu Florin Tănase atacant şi cu improvizaţii din astea! Ce căuta Tănase central, ce caută Coman prin stânga?!! Doamne...", spune Cârţu.

"Patronul! Asta e marea problemă la echipa asta, că ideile vin de la unul care nu înţelege nimic şi care greşeşte tot timpul. El are plăcerea de a băga bani în fotbal, de a fi implicat în fenomen, dar n-are nicio treabă! Nu are nicio treabă! El doar tâmpeşte echipa asta.

Din cauza lui s-a ajuns aici, cu sistemul ăsta. Nu-mi venea să cred, iar concluzia e una singură: n-au niciodată jucători să joace în 4-3-3! În plus, Florin Tănase n-are nicio treabă cu atacantul. Pierde baloane, e vraişte acolo, nici n-are ce combinaţii să facă, dacă pierde atâtea mingi", a mai declarat antrenorul în Gazetă. 

Afla mai multe despre: sorin cartufcsbsistemproblemedicabecaliscandal 

viewscnt
Articole similare