Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorin Cârţu, încrezător după remiza Craiovei cu FC Botoşani! "Încă nu este totul pierdut!" Ce a spus oficialul Craiovei

Sorin Cârţu, încrezător după remiza Craiovei cu FC Botoşani! "Încă nu este totul pierdut!" Ce a spus oficialul Craiovei
Comentarii

Craiova a remizat pe terenul lui FC Botosani, scor 1-1, în a doua etapă din play-off-ul Ligii 1.

Moldovenii au deschis scorul în minutul 12 prin Fili, iar Craiova a restabilit egalitatea în minutul 80, graţiei reuşitei lui Andrei Ivan. După acest rezultat, şansele oltenilor la titlu se diminuează, însă Sorin Cârţu consideră că punctele pierdute pot fi recuperate în partidele următoare. 

"Nu trebuie să dezarmăm, trebuie să mergem să jucăm în continuare. Trebuie să ne gândim că putem să recuperăm handicapul. Încă nu este totul pierdut. Sunt partidele directe, în care poţi să reglezi multe. Sunt prea multe situaţii litigioase din care noi ieşim în dezavantaj. Să ni se dea ce avem. Dacă merităm, ok, dacă jucăm şi pierdem, asta e", a spus Sorin Cârţu pentru LookSport. 

Craiova se afla pe locul 3 in clasamentul play-off-ului Ligii 1, cu 31 de puncte. CFR Cluj este lider, cu 28 de puncte, după victoria în faţa lui Sepsi. FCSB are şanse să urce din dou în fruntea clasamentului, dacă va câştiga partida de joi seara, contra Academicii Clinceni. Meciul este în direct de la ora 20:15, pe Telekom Sport 1.  

Marinos Ouzounidis nu a fost deloc mulţumit după egalul de la Botoşani

"Ce joc? Aţi văzut un joc? A fost o luptă. Nu vreau să spun prea multe pentru că respect fotbaliştii. Dar ar trebui să existe mai mult respect pe teren. Avem nevoie de VAR, poate uneori e pentru noi, alteori împotriva noastră, dar este nevoie. Azi n-a fost fotbal, a fost o bătălie, iar dacă se continuă aşa trebuie să căutăm jucători. Nu mai vorbesc. Felicitări Botoşani, e echipă buna, au avut o zi bună azi ", a declarat Ouzounidis după meci.

 

Afla mai multe despre: cartu 

viewscnt
Articole similare