Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorin Cârţu, înţepături la adresa FRF după ce Craiova a fost eliminată de Laci: ”N-au fost surprinse de strategia noastră”. Ce îl nemulţumeşte

Sorin Cârţu, înţepături la adresa FRF după ce Craiova a fost eliminată de Laci: ”N-au fost surprinse de strategia noastră”. Ce îl nemulţumeşte
Comentarii

Sorin Cârţu a lansat o înţepătură la adresa FRF după ce Universitatea Craiova a fost eliminată de Laci din turul 2 al Conference League.

Universitatea Craiova a bifat una dintre cele mai ruşinoase eliminări din istoria fotbalului românesc. Echipa din Bănie nu a reuşit să trecă de Laci, care în ultimul sezon a terminat pe locul 4 în campionatul Albaniei.

Sorin Cârţu spune că, pe lângă vina echipei, pentru aceste rezultate slabe ale cluburilor româneşti sunt responsabili şi cei de la Federaţia Română de Fotbal.

Sorin Cârţu, înţepătură pentru FRF după ce Craiova a fost eliminată de Laci

Joi a fost o zi dezastruoasă pentru fotbalul românesc. Universitatea Craiova, FCSB şi Sepsi au fost eliminate de Laci, Şahtior Karagandi şi Spartak Trnava - adversare venite din campionate mult mai slabe decât Liga 1.

Sorin Cârţu şi-a asumat erorile făcute de cei de la Universitatea Craiova, dar lansează o înţepătură şi pentru cei de la FRF. Preşedintele echipei din Bănie susţine cu ironie că adversarele echipelor noastre n-au fost impresionate de regula U21.

Cârţu spune astfel că valoarea loturilor echipelor româneşti a fost slăbită de intervenţia FRF, care a impus fiecărui club să folosească un jucător U21 timp de 90 de minute:

”N-au fost surprinse de strategia noastră de U21, nişte echipe care nu au fost surprinse de noi. Luaţi în calcul şi treaba asta. E şi nivelul spectaculos la care se joacă partidele din campionatul nostru. Poate ca trebuie să resetăm ceva. Mai repede şi mai mult, modul în care jucăm, multe”, a spus Sorin Cârţu la Pro X.

De altfel, nu este pentru prima dată când FRF este acuzată că, prin regula U21, echipele româneşti au de suferit la meciurile din cupele europene. Justin Ştefan, secretarul general al LPF, a atras atenţia acestei probleme printr-o postare pe contul său de Facebook, în ianuarie 2021.

”Această regulă ar trebui, mai devreme sau mai târziu, să dispară. Ştiu că se face un PR bun cu ea, dar ne interesează să avem echipe puternice în Liga 1. Dacă tu mergi în cupele europene cu o echipă, iar în România eşti obligat să bagi unul sau doi jucători U21, lucrurile sunt altfel", a spus Justin Ştefan

Afla mai multe despre: universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare