Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorin Cârţu, ironii la adresa lui Magaye Gueye. ”Am auzit că nu îţi dă potenţă mare cocaina dacă nu ştii cum să o consumi”

Sorin Cârţu, ironii la adresa lui Magaye Gueye. ”Am auzit că nu îţi dă potenţă mare cocaina dacă nu ştii cum să o consumi”

Dinamo București

Comentarii

Magaye Gueye a iscat unul dintre cele mai mari scandaluri din fotbalul românesc, din ultimii ani. Fotbalistul senegalez a fost depistat pozitiv cu cocaină şi a fost suspendat preventiv, până la ajungerea la o decizie fianlă în cazul său.

Sorin Cârţu s-a amuzat foarte tare pe seama lui Magaye Gueye. Conducătorul Universităţii Craiova a fost ironic la adresa atacantului, transmiţându-i că nu devine mai potent dacă alege să consume cocaină, remarcă cu adresă către relaţia sa cu Laurette.

”Frate, îi dau dreptate lui Magaye! Era şi el în jacuzzi cu Laurette, n-aveai cum să nu mănânci nişte gogoşi cu zahăr pudră. Am auzit că nu îţi dă potenţă mare cocaina dacă nu ştii cum să o consumi (n.n. râde), mai mult te faci de râs. Vorbind serios, n-ai voie să faci aşa ceva. O să-şi primească pedeapsa! Paradoxul e că Dinamo a cerut testare înainte de meci, iar acum s-a ales cu problema asta”, a spus Sorin Cârţu, conform Look Sport.

Gueye nu era la prima abatere de când a venit la Dinamo. Fostul jucător al lui Everton a mai apărut într-un videoclip ajuns viral, în care se afla cu două femeie într-un jacuzzi, bea şi aducea injurii echipei sale. Dinamo l-a iertat însă, iar acum a ajuns să regrete amar decizia.

”Nu sunt plătit de Dinamo şi mă doare în p…a de ei, ai văzut? Ai văzut, ai văzut negro…Astea două sunt curvele mele, ai văzut? Îmi bag p…a! Aşa este frate, aşa joc eu fotbal! Înţelegi?”, spunea Magaye Gueye, în filmarea respectivă, conform ProSport.

Afla mai multe despre: magaye gueyesorin cârţudinamo bucureşti 

viewscnt
Articole similare