Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorin Cârţu l-a făcut praf pe suporterul care l-a atacat pe arbitru: ”E un frustrat! Trebuie pedepsit” Ce poate păţi Craiova

Sorin Cârţu l-a făcut praf pe suporterul care l-a atacat pe arbitru: ”E un frustrat! Trebuie pedepsit” Ce poate păţi Craiova
Comentarii

Universitatea Craiova s-a calificat în turul trei din Europa League, dar oltenii au emoţii după episodul incredibil petrecut în minutul 119, când arbitrul a fost lovit cu o brichetă aruncată din tribune, asta după ce, cu câteva secunde, explodase o petardă chiar lângă ”central”.

Sorin Cârţu, preşedintele Universităţii Craiova, a taxat dur gestul care îi poate încheia parcursul european Craiovei în acest sezon.

Acel suporter trebuie pedepsit! Nu poţi să aperi sau să acoperi un asemenea gest! Sunt sute de mii de euro pierdute, plus cât va mai fi şi amenda, plus şansa ratată de a juca meciul cu AEK Atena cu suporteri. Cel ce a aruncat este un om frustrat!

Se poate întâmpla orice, inclusiv să pierdem la masa verde! Poate cineva să conteste decizia UEFA? Uneori înţelegi, alteori nu.

Lumea şi-a revenit, nu-i mai cere nimeni demisia lui Papură! Avem nouă puncte din trei meciuri, ne-am calificat în Europa League. Ce-ar putea să ceară mai mult?”, a spus Cârţu, la ProX.

CRAIOVA POATE FI EXCLUSĂ

Universitatea Craiova poate fi pedepsită exemplar de UEFA. Chiar dacă meciul a fost dus la bun sfârşit, există posibilitatea ca UEFA s-o excludă la masa verde pe Craiova din Europa League.

Cea mai blândă decizie ar fi o amendă şi suspendarea terenului pentru câteva partide.

Afla mai multe despre: craiova 

viewscnt
Articole similare